reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja pociesze Cie ze ja dzisiaj zaczelam 12 tc i jest duzoooo lepiej w koncu jestem w stanie cos zjesc!!!! Jestem przeszczesliwa bo juz myslalam ze zwariuje:D o_O czasami jeszcze sie zdarzaja mega nudnosci ale to moze raz - dwa dziennie a nie caly dzien:D

Antonia kciuki!

010igov3fkey3mez.png

Hejka:*

Dziękuje za kciuki:)Ja Kochane szyje zabawki,dekoracje,ubranka:)Po urodzeniu syna pasje odkryłam i wkoncu odwazylam sie zalozyc firme hihi;)

Wspolczuje mdlosci,zgag i w ogole ale tez zazdroszcze:*Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze!

Antonina trzymam kciuki:)
Wy trzymajcie za mnie bo R jest od piatku,jutro rano o 3 jedzie ale cos sie zas poprzesuwalo i testy owulacyjne prawie pozytywne:)mysle ze owulacje bede miala we wtorek takze szanse sa:)
Diety nie trzymam,ph nie sprawdzam ale raczej jak zawsze 5.5.Kochamy sie z orgazmem;p Kto ma byc to będzie!

Hejka:*

Dziękuje za kciuki:)Ja Kochane szyje zabawki,dekoracje,ubranka:)Po urodzeniu syna pasje odkryłam i wkoncu odwazylam sie zalozyc firme hihi;)

Wspolczuje mdlosci,zgag i w ogole ale tez zazdroszcze:*Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze!

Antonina trzymam kciuki:)
Wy trzymajcie za mnie bo R jest od piatku,jutro rano o 3 jedzie ale cos sie zas poprzesuwalo i testy owulacyjne prawie pozytywne:)mysle ze owulacje bede miala we wtorek takze szanse sa:)
Diety nie trzymam,ph nie sprawdzam ale raczej jak zawsze 5.5.Kochamy sie z orgazmem;p Kto ma byc to będzie!
Trzymam kciuki [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny która zna się na krzywej cukrowej?
Mam takie wyniki 82/90/126. Z tego co wiem to nie mam cukrzycy ciazowej ale czemu po 2 H wynik mam wyższy niż po 1 H?

Elenaa, ja nie bardzo się znam. A tutaj nie robi się krzywej cukrowej. Co wizytę u położnej jest badany mocz i jak wyjdzie im podwyższony cukier to dopiero badają.

Elena ja tez nie pomoge kiedy masz wizyte??

Araya jak u Ciebie stresik ja juz odliczam za tydzien wizyta bardzo sie stresuje mam nadzieje ze bedzie ok! A Ty juz poznasz plec.Ja tez mojego podpytam i zdjecia nuba kaze zrobic:D

Antonia jak objawy?

010igov3fkey3mez.png

reklama
Do góry