reklama
Imama
Fanka BB :)
Ana No widzisz super! Po ciuchu gratuluje! Oby to było to bo zeswirujesz hehe
Te testy nieraz właśnie późno wychodzą! O jejku ale się ciąże sypia [emoji7]
My wczoraj mieliśmy tez sexik i mąż chyba specjalnie coś tam popuścił hehe No ale szybko poleciałam się zakwasić bo to całkiem nieplanowane bo miało być za miesiąc. No ale co ma być to będzie! Dzisiaj 13 dc a i to często owu miałam w 16! Wiec może być niespodzianka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Te testy nieraz właśnie późno wychodzą! O jejku ale się ciąże sypia [emoji7]
My wczoraj mieliśmy tez sexik i mąż chyba specjalnie coś tam popuścił hehe No ale szybko poleciałam się zakwasić bo to całkiem nieplanowane bo miało być za miesiąc. No ale co ma być to będzie! Dzisiaj 13 dc a i to często owu miałam w 16! Wiec może być niespodzianka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Millo
Antonia2016
I już zapisalam się do ginekologa na 28 marca :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
ma nadzieje ze widzicie ten cien cienia, dziekuje wam bardzo za wsparcie i rady, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy, teraz tylko poczekac do terminu @ czyli jutro lub do czwartku, ale powtórzę za dwa dni chyba, czy cos ciemnieje.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Antonia2016
Widać bladziocha :-) u mnie był chyba nawet słabszy w 12 dpo :-) GRATULUJĘma nadzieje ze widzicie ten cien cienia
ana.
czyli sobie nie uroiłamWidać bladziocha :-) u mnie był chyba nawet słabszy w 12 dpo :-) GRATULUJĘ
reklama
Arya
Ana, jest cień cienia [emoji5]️. Czyli jednak mąż się sprawił, bo pamiętam że z nerwów trochę nie domagał[emoji6].
Ana gratuluję i trzymam kciuki [emoji5]️. Ale Wam z Antonią fajnie się trafiło. BRAWO DZIEWCZYNY [emoji178][emoji178][emoji178]
Ana gratuluję i trzymam kciuki [emoji5]️. Ale Wam z Antonią fajnie się trafiło. BRAWO DZIEWCZYNY [emoji178][emoji178][emoji178]

Podziel się: