reklama
Buziak my o pierwsze dziecko staralismy sie jeszcze dluzej, nie bede pisac ile. Ale w najmniej oczekiwanym czasie, kiedy maz byl po wypadku zaszlam w ciaze. Mielismy tyle problemow , ze nawet nie zauwazylam objawow ciazy. Dopiero w 8 tygodniu to zauwazylam. Tak wiec sie nie stresuj wszystko bedzie o.k.
Moze nie mysl o tym, tak intensywnie. Sprobuj o tym nie myslec. Jak mialam 17 lat to bylam chora, lekarz spytal czy chce miec dzieci, bylam mloda. Poczekalam az skoncze 18 lat i zaczelismy z mezem starania o dziecko, zaszlam w ciaze jak mialam prawie 23 lata. Nie mysl o tym.Niby wszystko jest ok i raz się udało (prawie).
Teraz jestem 2 cykl na clo i luteinie ale i bez tego pęcherzyki ładnie rosły.
We wrześniu będę namawiała męża na badaniasama też zrobię wszystki hormony i zobaczymy w czym tkwi problewm
![]()
Moze zmien, klimat moja kolezanka wyjechala w gory na tydzien i zaszla w ciaze. Moze tam sie zrelaksujesz.Wtedy kiedy prawie sie udało miałam tyle na głowie że ciąża była ogromnym zaskoczeniem.
Wiem że muszę wyluzowaći w końcu sie uda
buzi@k
Fan(ka)
Moze zmien, klimat moja kolezanka wyjechala w gory na tydzien i zaszla w ciaze. Moze tam sie zrelaksujesz.
Tydzień temu wróciłam z 2 tyg wakacji nad morzem może w tym cylku będą efekty

reklama
Wszystko bedzie o.k.:-)Tydzień temu wróciłam z 2 tyg wakacji nad morzem może w tym cylku będą efekty![]()
Podziel się: