reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Dokładnie :-) trzeba się trzymam wersji tej co widział lekarz :-)

Imama
Monia to jeszcze szybko wiec nie ma co trzeba czekać. Trzymam mocno kciuki!
Millo dokładnie jak dziewczyny piszą skoro tak powiedział ma podstawy napewno. Ale wiadomo sama bym tez w to nie potrafiła uwierzyć. Ale zobaczysz będziesz miała księżniczkę [emoji166]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Millo dokładnie jak dziewczyny piszą skoro tak powiedział ma podstawy napewno. Ale wiadomo sama bym tez w to nie potrafiła uwierzyć. Ale zobaczysz będziesz miała księżniczkę [emoji166]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Antonia2016
W przyszły piątek :-)Antonia a Ty kiedy teraz podglądasz?

Mikallo
Czesc laski :-)
Antonina trzymam kciuki za Twoja wizyte
)
Ja mam problem. Postanowilam ze staramy sie co 2 dni. Dzis rano staranka poczynione a test owulacyjny pozytywny po 22:00. Marzy mi sie synek i nie wiem czy ponowic starania jutro rano czy wieczorem. Wieczorem mozemy dopiero po 23:00
Bolu owulacyjnego jeszcze nie mam ale śluz rozciagliwy od rana. Co tu robic?
Antonina trzymam kciuki za Twoja wizyte
Ja mam problem. Postanowilam ze staramy sie co 2 dni. Dzis rano staranka poczynione a test owulacyjny pozytywny po 22:00. Marzy mi sie synek i nie wiem czy ponowic starania jutro rano czy wieczorem. Wieczorem mozemy dopiero po 23:00
reklama
Antonia2016
Też jestem ciekawa :-) a dlaczego tak obstawiasz? :-) bo mi się wydaje że jestem matką tylko chłopcówO to już pewnie będzie dobrze widaćCiekawe co tam nosisz pod sercem, ja obstawiam córeczkę
![]()

Podziel się: