reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczyny, nie udzielam sie bo mam wrażenie ze ciagle mysle tylko o tym zeby byc w ciazy a forum tylko to nakręca. Za mną 2 cykl starań bez zakwaszan i nadal nic.
Dzis 11dpo i test negatywny. Dam sobie jeszcze jeszzcze jeden cykl i ide sie badać z mężem.

reklama
Ja w tym miesiacu odpuscilam ;-) nie nastawiam sie na ciaze tak jak bylo w poprzednim miesiącu.Zakwaszanie,mierzenie temp.Sexy byly od 5 dc a od 11dc juz codziennie a owulka jakos 24 dc.Przez to zakwaszanie chyba sie wszystko poprzesuwalo.Z reguly owulacje mialam 18-20 dc .Zobaczymy jak bedzie tym razem.Dzis mam 14 dc i narazie przytulanka byly tylko 2 razy.I jak sie uda to bedzie co drugi dzien.I nawet test ciazowy zrobie dopiero w dniu spodziewanej @ a nie tak jak w tamtym miesiacu ze juz 8 czy 9 dni po owulacji i czlowiek sie tylko stresowal :-).odpuscilam i mam nadzieje ze bedzie wszystko oki :-) a jak bedzie to okaze sie za jakies 2- 3 tyg :-)

Cześć dziewczyny :) Która teraz testuje?
Mi się owulacja jednak przesunęła i myślę, że była dziś nad ranem bo ból brzucha w nocy oraz lekko podwyższona temperatura rano, o wczorańszym pozytywnym teście owu nie wspomnę. Pierwotnie miałam chęć testować 2.06. 10dpo, może byśmy mieli prezent na 5 rocznicę ślubu ale teraz to bez sensu, więc pewnie poczekam do dnia @, jakoś nie mam parcia w tym cyklu:)

Ostatnia edycja:
Ja jutro testuje :) Mikallo a jakie były Twoje starania w tym cyklu?
Trzymam mocno kciuki za jutro :) Od rana będę czekać na wieści :D

Ja w tym cyklu starania co 2- 3 dni tj. 7,10,13 rano i 14 w nocy ( no 15 bo już po 1:00 było ;P) Owulacja prawdopodobnie 15dc z rana (dziś).
A u Ciebie?

Coś tak spokojnie u nas na forum się zrobiło.

Ajlak kciuki kochana! Najgorsze właśnie te nakręcanie się. Ale wiadomo ciężko wyluzować. Człowiek podświadomie i tak myśli. Ja po owu strasznego stresa miałam a to pierwszy cykl. Powodzenia!
Andzelisia Mikallo Monia kciuki!
Mikallo może prezent będzie ale dowiesz się poprostu później, tego życzę!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Trzymam mocno kciuki za jutro :) Od rana będę czekać na wieści :D

Ja w tym cyklu starania co 2- 3 dni tj. 7,10,13 rano i 14 w nocy ( no 15 bo już po 1:00 było ;P) Owulacja prawdopodobnie 15dc z rana (dziś).
A u Ciebie?

Coś tak spokojnie u nas na forum się zrobiło.
No to ładnie, jest duża szansa bo przed samą owu zrobiłaś, powodzenia!
A u mnie to było tylko 2 razy wieczorem 17dc i wtedy najprawdopodobniej w nocy była owulacja i rano następnego dnia poprawiliśmy:) więc tak naprawdę nie wiem czy zdążyliśmy, obawiam się że jednak nie:( zobaczymy...

Do góry