reklama
andzelisia
Fanka BB :)
No wlasnie tylko te piersi...zostalo 3 dni do@ .Zawsze o tej porze to tak bolaly ze nie szlo ich tknac a teraz nic a nic.... :-)Dziś masz 11 po ma prawo być negatyw bo i test tekstowi nie równy, nadzieja ciagle jest,pisałas ze jest różowa, a nie szara jak w zeszłym mcu tak ? a piersi mnie tez nie bolały w tym cyklu nic a nic, trzymam kciuki mocnooo
Mikallo
@ana. aaaaa jestes w ciąży! Gratuluję! Krecha tak mocna jak u mnie kilka dni po terminie @
Ale sie Cieszę razem z Toba 
@andzelisia mi te testy dołączone do owulacyjnych też nie wychodziły, z reszta tak samo jak owulacyjne. Poczekaj jeszcze te 3 dni i zrob test z apteki np. firmy Amil (jak dla mnie super) i myślę, że zobaczysz piękną 2 kreseczke
Tego Ci życzę!
@andzelisia mi te testy dołączone do owulacyjnych też nie wychodziły, z reszta tak samo jak owulacyjne. Poczekaj jeszcze te 3 dni i zrob test z apteki np. firmy Amil (jak dla mnie super) i myślę, że zobaczysz piękną 2 kreseczke
Patrycja2810
Ana gratuluję
Imama trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Imama trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
@ana pięknie gratuluje! Piękna, soczysta krecha!!!!
@andzelisia zrób za kilka dni, albo innym testem. Mi te dołączane do owu bardzo słabo pokazywały, dziewczyny poleciły facelle z rossmanna a najlepiej pokazał mi pink czy bobo test. Także co test to inna intensywność kreski [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Mi tak naprawdę mocna kreska wyszła dopiero jakieś 10dni po terminie @
@Imama zaciskam kciuki i modlę sie za Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@andzelisia zrób za kilka dni, albo innym testem. Mi te dołączane do owu bardzo słabo pokazywały, dziewczyny poleciły facelle z rossmanna a najlepiej pokazał mi pink czy bobo test. Także co test to inna intensywność kreski [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Mi tak naprawdę mocna kreska wyszła dopiero jakieś 10dni po terminie @
@Imama zaciskam kciuki i modlę sie za Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ana moje gratulacje. Toz to tlusta kreska. [emoji173]️
Andzelisia nie wiem czy u was sa apteki DOZ oni maja swoje fajne testy strumieniowe. Mi na tych dolaczonych do owu tez nie wychodzily a na tamtych ladnie pokazalo.
Imama bardzo mocno zaciskam kciuki zeby wszystko sie ulozylo. [emoji182]
Polcia jakie kruszynki. Witamy po tej stronie brzuszka.
Millo , Antonia jak sie czujecie?
Maziajka teraz ty sie rozpakowujesz?
Andzelisia nie wiem czy u was sa apteki DOZ oni maja swoje fajne testy strumieniowe. Mi na tych dolaczonych do owu tez nie wychodzily a na tamtych ladnie pokazalo.
Antonia2016
Super, gratuluję :-) 6cs !!!!!Andzelisia cichutko tez gratuluje
No i mój teścior z dziś No i dziś termin @ temp 37.0 z telefonu wrzucam nie wiem czy dobrze widać, pół nocy myślałam, martwiłam się, aby test nie pokazał bladzioszka, dziś już jestem spokojniejszaPowoli chlone wszyscy jeszcze śpią uśmiecham się sama do siebie ,ale maź będzie miał minę
![]()

Antonia2016
Ja się czuje super :-) :-) :-) Czasem jak nie w ciążyAna moje gratulacje. Toz to tlusta kreska. [emoji173]️

reklama
Arya
Ana gratuluję, piękne 2 kreski. Wyczekane, dbaj teraz o siebie [emoji8][emoji8][emoji8]Andzelisia cichutko tez gratuluje
No i mój teścior z dziś No i dziś termin @ temp 37.0 z telefonu wrzucam nie wiem czy dobrze widać, pół nocy myślałam, martwiłam się, aby test nie pokazał bladzioszka, dziś już jestem spokojniejszaPowoli chlone wszyscy jeszcze śpią uśmiecham się sama do siebie ,ale maź będzie miał minę
![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: