hej nieodzywala sie, bo kiepsko sie czuje mdlosci mi dokuczaja i najchetniej to bym przelezala caly dzien , a jeszcze z 1.5 rocznym brzdacem to juz wogole, energia go rozpiera.
no i iałam dziwne plamienie przed wczoraj zolto pomaranczowe, wystraszylam sie nie na żarty, byly jednorazowe wzielam lactowaginal, bo podejrzewalam ze to moze jakies zapalenie, minelo nastepnego dnia spokoj, dzis tez juz normalny kremowo zoltawy tak jak zawsze doczytalam, ze jak wydzielina ma kolor pomaranczowy to znaczy, ze jest w niej niewielka ilosc krwi, wiec wystraszylam sie od razu czarne mysli, maz mnie uspokajal , czekalam cierpliwie co bedzie z tego, ale zadnych boli ,ani wiecej sluzu sie nie pojawilo, nie wiem co to było, ale kolor za intensywny ,bo wiem ze moze byc zolty, ale ten byl no pomarancz, albo jestem przewrazliwiona w kazdym razie narazie spokoj.
@Monia0281 na cypr super, no to luzik i napewno będa z tego dzieci

bede trzymac kciuki.
@ajlak moze tak jak u mnie za bardzo sie spinasz i dlatego nie wychodzi, mnie tez w zasadzie zawsze sie udawało za pierwszym razem. Brałam ten vitex, costagnus podobny sklad i mi nie pomogl a nawet wtedy nie mialam pozytywnych testow owul. wiec chyba namieszal , uwazam jesli masz regularne cykle to lepiej nie łykaj.
@Mikallo kiedy masz te wizyte dzis czy jutro?
@Millo @Antonia2016 czujecie kopniaki

super.