Marzycielka86
Fanka BB :)
Kruszynka chyba tak. Bodajże Imama miała mieć owu gdzieś ok. 17 dc a miała w 15 dc. Zgadza się Imama? Ale czy każdej przyspieszy tego nie wiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@PrzyszłaMama87 juz po wizycie? gratuluje synusia najwazniesze, ze wszystko w porzadku, a pytalas o brak ruchow?
@andzelisia tobie rowniez gratuluje.
@leeleeth od kiedy zaczynasz starania? ja sie zastanawialam czy moze zdecydowac sie na jeszcze jedno ,bo duza rodzina zawsze chodzila mi po glowie, ale boje sie ze juz bede za stara, maz tez mowi dajmy juz sobie spokoj wystarczy nam 3ka narazie temet zamkniety.
@ASA915 ja dopiero mam wizyte 9.09
Dzielna kobieto, zycze szybkiego porodu oraz szybkiego powrotu do formyStaranka chce zacząć od przyszłego roku. Teraz rodzę, z pół roku mi zajmie powrót do płodności jak znam życie, potem kilka miesięcy na ogarnięcie cyklów i staranka.
Ja nie mam problemów z zajściem wiec chciałam sie dobrze przygotować w razie zaskoczenia w pierwszym podejściu [emoji6][emoji7]
![]()
imama to juz postanowione wracacie do ojczyzny? my sie zastanawiamy chce zeby najstarszy skonczyl tu szkołe jeszcze trzy lata, tylko zastanawiam sie jak w miedzy czasie znajdzie tu miłosśc to dopiero bedzie problemMarzycielka tak zgadza się. Mi się przyspieszyła o pare dni. Miałam w 15 dc a normalnie w 18 dc przeważnie. Ale różnie bo może przyjść później nawet. Pewnie to indywidualna sprawa
Kruszynka tylko clo można brać w 3-7 dc bądź 5-9 tylko. No i na receptę.
Leeleeth będę kibicować również. Tyle dzieciaczków ze podziwiać. I ze mąż nie ma żadnego "ale". Mój to już mówi ze nie wie jak damy radę a zawsze mi mówił ze chce dużo dzieci a ja byłam bardziej anty. Dopiero po tej ciąży mnie tak na dzidziusie wzięło. I mogłabym mieć dużo. Ale wiadomo tez chce iść do pracy. U mnie plus ze mama zamyka sklep i jak za rok zjedziemy do polski to mi dużo pomoże bo ona to obsesje ma na punkcie dzieci.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom