reklama
andzelisia
Fanka BB :)
U mnie juz 15 tydz a mdlosci nie odpuszczaja i wymioty dzien w dzien mnie mecza.i patrzcie 3 chlopak ma byc wydawaloby sie ze ciaza bedzie podobna a w zadnej mnie tak nie meczylo :-(.imama jeszcze raz gratulacje to napewno bedzie corka :-)
Kruszynka123
Mam i jaKruszynka ja zaryzykowałam z tym CLO
Załączniki
Imama
Andzelisia ja z synami miałam tez masakrę i tym razem zapowiada się tak samo. I tak niewyobrazam sobie żeby to mogła być córeczka wiec ja nastawiona jestem na syna. Nie taki przyrost dziewczyny miały i synek. Ważne żeby było wszystko bez komplikacji.
Kruszynka super! Powodzenia w takim razie. I co lekarz nie robił problemów?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kruszynka super! Powodzenia w takim razie. I co lekarz nie robił problemów?
Kruszynka123
Imama super że u was wszystko ok rosnijcie zdrowoKruszynka super! Powodzenia w takim razie. I co lekarz nie robił problemów?

Moj gin jest ok z nim można konie kraść także mówił ok spróbujemy

Imama
Dziękuje Majorcia [emoji8]
Kruszynka pozazdrościć takiego lekarza! Ja miałam iść na monitoring w 12 dc ale testy miałam negatywne i byłam pewna na owu będzie normalnie 17 dc i nie poszłam. A tu bum i był zaraz. Wiec idź nawet w tym 11 dc.
Kruszynka pozazdrościć takiego lekarza! Ja miałam iść na monitoring w 12 dc ale testy miałam negatywne i byłam pewna na owu będzie normalnie 17 dc i nie poszłam. A tu bum i był zaraz. Wiec idź nawet w tym 11 dc.
Kruszynka123
reklama
Marzycielka86
Imama pisalas raz ze Inofem działa podobnie jak metformina tylko słabiej, czyli obniża tak samo cukier? A dziewczyny na GD (ten swój odpowiednik) zazywaja też to na dziewczynkę czy nie?
Podziel się: