Imama
Fanka BB :)
Gosica środki alergiczne porostu wysuszają śluz czyli blokują plemniki i nie maja jak się tam poruszać dlatego mniej napewno ich dociera i mniej wytrwa. Wiadomo tyle tych metod ze każda wybiera z 2 a z innych rezygnuje. Bo myśle ze szans na ciąże przy zyrteku, ciepłych kąpielach, żelach i np hurry up nie ma. No wg Atomic to ze zakwasimy się trochę w pochwie nie powoduje zakwaszenia wyżej. A wg badań plemnik żeby przelewać potrzebuje pH 6 i poprostu nawet myślimy ze pH mamy 4,5 to wyżej może być inne bo jak zaszlysmy w ciąże to poprostu musiało być wyższe pH. Tez zmienia się środowisko wiadomo po stosunku ah No ciężkie to.
Jeśli chodzi o testy to ja miałam po pozytywie Ok 24h po owu ale mogło to tez być po 30h. Bo ja tak typowo nie potrafiłam wyłapać owu wiec Ci nie doradzę. Tylko co do dnia wiedziałam wg temperatury.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o testy to ja miałam po pozytywie Ok 24h po owu ale mogło to tez być po 30h. Bo ja tak typowo nie potrafiłam wyłapać owu wiec Ci nie doradzę. Tylko co do dnia wiedziałam wg temperatury.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom