reklama
PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Ja już po połówkowych melduje się
jednak lekarz był nieomylny a moje szukanie w necie informacji o pomyłkach zdało się na nic
No ale jest zdrowiutki synek i ma niecałe pół kg śliczna buźkę i w ogóle cudny widok na usg
starszy synek zadowolony jak nie wiem ze będzie miał brata a my No... za dobry rok zaczniemy starania o siostrzyczkę dla nich 

kitqa
@PrzyszłaMama87 Gratuluję jeszcze raz! Śliczny robaczek tylko się cieszyć 
P.s. odnośnie brania acardu, nie powiem jednak trochę zainteresowałam się tematem i znalazłam taki wpis w necie:
ginekolog Magdalena Hołownia • 10 miesięcy temu
Odpowiedź eksperta
Można ten preparat odstawić z dnia na dzień, nie grozi to niczym złym. Stosujemy go profilaktycznie do ok. 34 tygodnia ciąży, więc może go Pani już przestać stosować.
więc się nie obawiam tym bardziej;/ ale gina i tak dopytam
P.s. odnośnie brania acardu, nie powiem jednak trochę zainteresowałam się tematem i znalazłam taki wpis w necie:
ginekolog Magdalena Hołownia • 10 miesięcy temu
Odpowiedź eksperta
Można ten preparat odstawić z dnia na dzień, nie grozi to niczym złym. Stosujemy go profilaktycznie do ok. 34 tygodnia ciąży, więc może go Pani już przestać stosować.
więc się nie obawiam tym bardziej;/ ale gina i tak dopytam
Ja już po połówkowych melduje sięjednak lekarz był nieomylny a moje szukanie w necie informacji o pomyłkach zdało się na nic
No ale jest zdrowiutki synek i ma niecałe pół kg śliczna buźkę i w ogóle cudny widok na usg
starszy synek zadowolony jak nie wiem ze będzie miał brata a my No... za dobry rok zaczniemy starania o siostrzyczkę dla nich
![]()
Super wieści i super podejście jeszcze raz gratuluję a od kobiet kiedyś się nie opędzisz jak dziewczyny zaczną biegać za twoimi chłopakami
PrzyszłaMama87
Tak już pogodziłam się z tym
będzie okazja żeby jeszcze raz być w tym pięknym stanie jakim jest ciąża
czasami nie możemy mieć wszystkiego od razu wierze jednak ze ta córcia i tak jest nam jeszcze pisana
Imama u Ciebie ile lat ma młodszy synek? Czy jest gdzieś jakiś artykuł o tym ze poczęcie kolejnego dziecka do 18 miesięcy po porodzie zwiększa szanse na corke? Wiesz może co ma na to wpływ?

Imama u Ciebie ile lat ma młodszy synek? Czy jest gdzieś jakiś artykuł o tym ze poczęcie kolejnego dziecka do 18 miesięcy po porodzie zwiększa szanse na corke? Wiesz może co ma na to wpływ?
reklama
PrzyszłaMama87
Podziel się: