reklama
PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Ja już po połówkowych melduje się
jednak lekarz był nieomylny a moje szukanie w necie informacji o pomyłkach zdało się na nic
No ale jest zdrowiutki synek i ma niecałe pół kg śliczna buźkę i w ogóle cudny widok na usg
starszy synek zadowolony jak nie wiem ze będzie miał brata a my No... za dobry rok zaczniemy starania o siostrzyczkę dla nich 
No ale jest zdrowiutki synek i ma niecałe pół kg śliczna buźkę i w ogóle cudny widok na usg
starszy synek zadowolony jak nie wiem ze będzie miał brata a my No... za dobry rok zaczniemy starania o siostrzyczkę dla nich 
kitqa
@PrzyszłaMama87 Gratuluję jeszcze raz! Śliczny robaczek tylko się cieszyć 
P.s. odnośnie brania acardu, nie powiem jednak trochę zainteresowałam się tematem i znalazłam taki wpis w necie:
ginekolog Magdalena Hołownia • 10 miesięcy temu
Odpowiedź eksperta
Można ten preparat odstawić z dnia na dzień, nie grozi to niczym złym. Stosujemy go profilaktycznie do ok. 34 tygodnia ciąży, więc może go Pani już przestać stosować.
więc się nie obawiam tym bardziej;/ ale gina i tak dopytam
P.s. odnośnie brania acardu, nie powiem jednak trochę zainteresowałam się tematem i znalazłam taki wpis w necie:
ginekolog Magdalena Hołownia • 10 miesięcy temu
Odpowiedź eksperta
Można ten preparat odstawić z dnia na dzień, nie grozi to niczym złym. Stosujemy go profilaktycznie do ok. 34 tygodnia ciąży, więc może go Pani już przestać stosować.
więc się nie obawiam tym bardziej;/ ale gina i tak dopytam
Ja już po połówkowych melduje sięjednak lekarz był nieomylny a moje szukanie w necie informacji o pomyłkach zdało się na nic
![]()
Super wieści i super podejście jeszcze raz gratuluję a od kobiet kiedyś się nie opędzisz jak dziewczyny zaczną biegać za twoimi chłopakami
PrzyszłaMama87
Tak już pogodziłam się z tym
będzie okazja żeby jeszcze raz być w tym pięknym stanie jakim jest ciąża
czasami nie możemy mieć wszystkiego od razu wierze jednak ze ta córcia i tak jest nam jeszcze pisana
Imama u Ciebie ile lat ma młodszy synek? Czy jest gdzieś jakiś artykuł o tym ze poczęcie kolejnego dziecka do 18 miesięcy po porodzie zwiększa szanse na corke? Wiesz może co ma na to wpływ?
czasami nie możemy mieć wszystkiego od razu wierze jednak ze ta córcia i tak jest nam jeszcze pisana
Imama u Ciebie ile lat ma młodszy synek? Czy jest gdzieś jakiś artykuł o tym ze poczęcie kolejnego dziecka do 18 miesięcy po porodzie zwiększa szanse na corke? Wiesz może co ma na to wpływ?
reklama
PrzyszłaMama87
Podziel się: