reklama
Gosica
Fanka BB :)
Przyszlamama, dzięki 3 dni temu kupiłam colę zero i piliśmy z mężem
jeśli wyjdzie w miarę na to samo to musze zrobić zapas żeby ta cola zawsze była.
Mikallo, sama słodycz! Piękna fotka.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mikallo, sama słodycz! Piękna fotka.
Ana87
Aleksandra- ja sie nie przygotowywałam -wpadka. Ale pol roku przed juz zmieniłam styl zycia- tak dla siebie - piłam ok 2-3l wody dziennie.przestalam jeść ziemniaki.zaczelam kasze orkiszowa.przestalam solic.pilam tylko zielona herbatę z sokiem malinowym.cwiczylam 3razy w tygodniu cardio przeważnie.staralam sie jeść regularnie co 3h. Lykalam witaminę c1000 i magne b6max. No i tyle.... Z synem drugim było ok 3dni przed owu. Teraz z wyliczeń wpadka tuz przed owu lub w owu.jeszcze nie wiem kto w brzuszku siedzi. Mam nadzieje ze dowiem sie kolo 10pazdziernika. Lekarz
w 15tc próbował dlugo podejrzeć dziecko ale sie zaslanialo rączkami
jak było bokiem to nuba nie widziałam ale powiedział ze nic nie sterczy- co dla mnie nic nie znaczy- bo mógł leżeć akurat 

Ana87
w 13tc jak robiłam usg panstwowo to próbowałam nuba wypatrzec .dziecko było bokiem ale nie widziałam dokladnie.w pewnym momencie zniknęły nogi i pojawiła sie taka dosc dluga kreska ------ i nogi sie pojawiły i wszystko zniknęło.zdjęcia nie mam
Imama
Przyszłamama facet to tylko kozę dodać mleko sojowe, bieganie i palenie papierosów. To wg Atomic może pomoc. A kawę ja piłam z ekspresu. Nie wiem jak to jest z rozpuszczalna szczerze.
Wg wcześniejszych zaleceń kawa była zabroniona ale ze względu na to ze może wypłukiwać wapno i magnez. Dltego dziewczyny nie Piły. Herbata zielona czerwona to jest chłopczykowa. Ja mega ilości piłam.
Gosica trzeba to jednak pare tyg zacząć możesz spróbować pic jak negatyw będzie bo nie wiadomo ile to potrawa.
Mikallo 3 stosunki w płodne to super chłopczykowe. Widzisz może szczęście a może coś dopomogłas. Chia ja jem w ciąży. Myśle ze nie ma przeciwskazan.
Wg wcześniejszych zaleceń kawa była zabroniona ale ze względu na to ze może wypłukiwać wapno i magnez. Dltego dziewczyny nie Piły. Herbata zielona czerwona to jest chłopczykowa. Ja mega ilości piłam.
Gosica trzeba to jednak pare tyg zacząć możesz spróbować pic jak negatyw będzie bo nie wiadomo ile to potrawa.
Mikallo 3 stosunki w płodne to super chłopczykowe. Widzisz może szczęście a może coś dopomogłas. Chia ja jem w ciąży. Myśle ze nie ma przeciwskazan.
reklama
Imama
Ana87 jeden czynnik to wątpię żeby miał znaczenie. Całe planowanie jest na Ok 70% wiec wiesz a bez planowania 50/50 szans. Myśl pozytywnie. Ja sama sobie się dziwie ale sobie wkręciłam ze to chłopczyk mój i tyle. Naprawdę nie pomyślałabym ze tak Ok to przemyśle ...
Podziel się: