reklama
gorligorligor
Fanka BB :)
Imama-nie wiem, czy chłopiec, czy dziewczynka, ale ze zdjęcia widzę, że to jest PIĘKNE dziecko!!!!!! Zobaczysz! ciocia gorli wie, co mówi
B
bibiU
Gość
Imama gdzieś czytałam,że piękne kobiety rodzą synów

andzelisia
Kurcze to ale musze być piekna jak 3 syn w drodze he he :-)Imama gdzieś czytałam,że piękne kobiety rodzą synów![]()
![]()
![]()
andzelisia
Imama nie wiem czemu ale ja i tak mam przeczucie ze u Ciebie dziewczynka :-) poza tym gratuluje zdrowej i slicznej dzidzi :-)
Imama
Dziękuje Andzelisia.
Gorligor No moi synowie to jak z reklamy hehe ten pewnie nie będzie wyjątkiem. Chyba bo najmłodszy syn ma złote włosy (nie mówiąc ze rude) ale jest prześliczny.
Biedronka No ba musimy być śliczne [emoji7]
I wiecie co chyba obaliłam teorie przyrostu! A miałam najwyższy.
Już się nastawiam na syna. Admin z fb mi zobrazował moje usg i tak jak myślałam. Dużo wskazuje na syna wiec będę w szoku jak jednak będą trzy kreseczki. Ale nadzieja umiera ostatnia [emoji6]
Tu zdj:
Już przejrzałam tysiące nubow hehe w drodze do domu: 4h jazdy!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gorligor No moi synowie to jak z reklamy hehe ten pewnie nie będzie wyjątkiem. Chyba bo najmłodszy syn ma złote włosy (nie mówiąc ze rude) ale jest prześliczny.
Już się nastawiam na syna. Admin z fb mi zobrazował moje usg i tak jak myślałam. Dużo wskazuje na syna wiec będę w szoku jak jednak będą trzy kreseczki. Ale nadzieja umiera ostatnia [emoji6]
Tu zdj:

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje Andzelisia.
Tu zdj:
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoo
U mojej siostry też był chłopak a na połówkowych okazało się że to dziewczynka nie umiem wrzucać zdjęć z mojego telefonu bo bym Ci wrzuciła zdjęcia nubów moich dwóch synów i córci
Ja córeczkę planowałam. Bardzo mi się marzyła i chciałam coś zrobić jeżeli mogłam a chociaż przypuszczałam ze coś może wpłynąć na starania. Wiec stosowałam zakwaszania sylk i gynoflor. Wit C dawka 1000, Mg, wapń, żurawina, nieświadomie j&d, mąż unikał kasy coli ciepłe kąpiele suplementy takie jak ja. Piliśmy colę zero bez kofeiny, starania chyba w okresie 0+12. Wcześniej staranna codziennie. Z synkiem żadnego planowania. Wydaje mi się ze synek był w punkt w owu. Aha z córka jeszcze była dieta. Dużo jogurtów, bez ziemniaków, bez soli, mięso drobiowe jadłam. Czy faktycznie coś to dało.... musiałabym jeszcze taz planować i wtedy bardziej by się potwierdziło. Ale ja jednak wierze w planowanie.Naomi- rozumiem że bez planowania masz parke ? A potrafisz określić co zrobiłaś inaczej aniżeli za 1 razem że trafiła się odmienna płeć ?
Mikallo- haha to tak jak mój mąż, ale ja to szturchne i już
, dziś stwierdził że może co 2 dzień on będzie wstawal [emoji23]
Leeleth- głupia ta twoja koleżanka niech sobie mózg wyskrobie i wstawi nowy [emoji14]
Imama - ale i tak i długo planowałas i poświęciłas na to swój czas i pieniądze, jeszcze kilka tygodni i się wyjaśni, pamiętasz dobrze że u mnie był płaski nub a jest chłop, także nie ma co narazie myśleć
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gorligorligor
@Naomi_24 wiem o co Ci chodzi. Moja koleżanka jest w ciąży 23tydz, oczywiście, córeczka i jest wściekła i rozpowiada, że gdyby nie kasa to by wyskrobała. A mi serce pęka, bo dzieciątko powinno być upragnione niezależnie od płci.
LeeLee-też tego po ludzku nie rozumiem i nie chcę nawet rozumieć jak można w ogóle o tym myśleć, czy tego dokonać na własnym niewinnym dziecku! To taka widzisz niesprawiedliwość dzieciowa. Tak bywa, że jedni się starają o dziecko, dmuchają itd. w ogóle i kicha, nie mają latami, a inni palą, piją, zachodzą w ciążę, dalej piją i jest "zdrowe" dziecko.
Jedni marzą o parce, by już "wszystkie dzieci były w domu", a inni w ogóle o tym nie myślą i mają dzieci różnej płci....i jeszcze z moich obserwacji otoczenia niestety zauważyłam, że potrafią mniej cieszyć się córką, niż synem lub wręcz traktować dzieci nierówno.
Ja np.znoszę ciąże źle, zwyczajnie źle. No i jeśli planuję kolejną, to już przed oczami mam przez co będę musiała przejść...w innym wypadku miałabym może już tych dzieci więcej, a sporo babeczek czuje się w ciąży rewelacyjnie i na pierwszym dziecku, góra drugim-kończą.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: