reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiem, wiem ze trzeba mieć przerwę. Czytałam o tym ze po pół roku przyjmowania Lukrecji odstawić na jakiś czas. I tak mąż długo to bierze wiec za tydzień stopujemy!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja też dziś dostałam @ i czuję się trochę ble. Wracam chyba do persony, by sobie powyliczać te dni owulacyjne. U mnie okresy coś dziwne ostatnio. Chyba przez karmienie cycem, ale odstawiłam już młodego z 1,5 miesiąca temu i liczę, że wróci mi @ do normy i jakiejś regularności. Po tej trzeciej ciąży, to ten @ nie chce być regularny. Raz nawet miałam tak, że po dwóch dniach miałam dzień przerwy bez krwi i potem znowu @ przez tydzień. Ja to czuję, że póki tego nie ureguluję, to nie będę próbować.
Powiem Wam szczerze, że ja to się chyba boję eksperymentować z tymi wszystkimi "specjałami", które mają wpływ na jakość plemników. Chciałabym zwiększyć szansę na girl, ale kurczę, nie chcę zaburzać natury, a niestety takie clo, czy lukrecja zaburzają jakby nie patrzeć.

Gorligorligor z tego co czytałam to lukrecja osłabia plemniki-czyli mogą być wolniejsze, ale jakość plemnika nie ulega zmianie. Jego zadaniem to przede wszystkim obniżenie testosteronu. Oczywiście trzeba z tym uważać zwłaszcza kiedy facet ma nadciśnienie itp-wtedy nie można go brać!
Clo bardziej zwiększa jakość jajeczka [emoji12]

Kochane mam do sprzedania tabsy ktore mi zostaly:)Moze ktoras chetna?
20171019_140943.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20171019_140943.jpg
    20171019_140943.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 800
Millo, witaminy solgara są bardzo dobre. Ja ze swojej strony dziękuje bo mam jeszcze niektóre z nich a przy clo większość suplementów odstawiłam.

Ale tu się cicho zrobiło...
Marzycielka, jaka podjęłam decyzje co do clo w tym cyklu?
Imama, jak samopoczucie?

Gosica a u mnie różnie. Niby nudności coś ustąpiły ale jednak tez powracają. Najgorzej mam wieczorem bardzo dziwne.
Staraczki jakoś nam pouciekały. Już chyba nikt nie wierzy w te nasze teorie hehe ja sama jestem troszkę zawiedziona.
Najgorzej jak do mnie dociera ze tej corki nie będę już miała. Jedynie jakby mąż wygrał w tego lotto hehe bo idzie w zaparte ze wygra ale jak nawet córka nam nie wyszla przy szansach 50/50 to co dopiero wygrana w totka [emoji23]

Gosica a Ty jak się czujesz?

Kolejnosc wizyt: 25 pazdziernik- Kitqa i Aleksandra Kow? 13 listopad - Imama? Jeszcze któraś?

Imama moim pierwszym objawem ciążowym byla bezsennosc, niestety ale zostala mi do tej pory, haha teraz już nie wyczaje jakbym była :-D no a mdłości współczuje ;(

reklama
No Biedronka oby mi nie zostało tez bo ja ogólnie chwila i spałam wiec nawet jak często karmiłam małego to i tak w sumie byłam wyspana. Teraz za dużo myśle i to pewnie dlatego. Jeszcze drzemki po południu to w nocy się spać nie chce.
Tak ja mam 13 listopada w 17tc będę wiec będzie super widać tyle dobrze.
Mikallo o to często masz te wizyty, fajnie! Człowiek spokojniejszy jest.

Do góry