reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No to Monia trzymam mocno kciuki, mógłby się już zacząć czas testowania ;)

Kinga z tym kwasem foliowym Ci nie podpowiem bo nie wiem ale chyba właśnie kwasu foliowego w tych zaleceniach na chłopca więcej było niż na dziewczynkę :)

Ana 87 myśle o tym wózku Twoim :-D
I możesz dołożyć do tego wkładkę żeby pasowało na dziewczynke też w niebieskim kolorze jakieś serca, baletnice niebieskie :D tak żeby było dziewczęco no i wiadomo kto co lubi, moim zdaniem lepszy niebieski dla dziewczyny niz róż dla chłopca, zresztą nie wiem czy do tej pory w. USA tak jest zresztą ja pamiętam czasy że to róż w PL dla chłopca był a niebieski dziewczyna

Pozdrawiam, pijąc piwko :D

reklama
Biedronka nie rób smaka hehe
Kinga co do kwasu to możesz większe dawki ale nie za duże bo wiem ze to zwiększa szanse na bliźniaki wiec nie wiem czy tego chcesz [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

braz

Załączniki

• wp_ss_20171021_0001.png
    wp_ss_20171021_0001.png
    233,6 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry