reklama
kitqa
Fanka BB :)
Leeleeth poruszyła mnie wasza historia. Ciężkie przezyliscie chwile.
Ana87 idź do gina, nie ma co czekać i nie przejmuj się bo naprawdę masz duże prawdopodobieństwo że to baby girl (-: [emoji480] [emoji178]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ana87 idź do gina, nie ma co czekać i nie przejmuj się bo naprawdę masz duże prawdopodobieństwo że to baby girl (-: [emoji480] [emoji178]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleeth co za historia. Biedne dziecko 
Ja was dziewczyny podziwiam ze Wy coś na tych usg widzicie. Szok.
U.mnie pozytywnie. O 18 juz byłam na pewno po owulacji. Wiec staranka były najdalej 2.5 dnia przed owu. To tak chyba na dziewczynkę ?
dobrej nocy!
Ja was dziewczyny podziwiam ze Wy coś na tych usg widzicie. Szok.
U.mnie pozytywnie. O 18 juz byłam na pewno po owulacji. Wiec staranka były najdalej 2.5 dnia przed owu. To tak chyba na dziewczynkę ?
Ana87
Fanka BB :)
na ingender napisały dziewczyny ze obraz jest naprawdę bardzo nieczysty.dwie napisały ze bardzo niewidoczne ale może chłopiec. Jedna ze dziewczynka.Teraz to juz mam wielki mętlik w głowie.Imama u Ciebie nic nie napisały?
Ostatnia edycja:
B
bibiU
Gość
Ana spokojnie, skoro lekarz na prywatnym usg ostatnim powiedział 80 czy 90% dziewczynka to tak jest
idz prywatnie zrobisz połówkowe u normalnego lekarza nie buca i się uspokoisz i jeszcze płeć potwierdzi jak się uda zobaczyć 
B
bibiU
Gość
BBAnna w takim razie czekam na Twoje testowanko, z tego co pamiętam masz krótkie cykle więc niedługo testowanko :-)
Monia i jak?
Leeleeth jak patrze na te niunie to aż ciężko na sercu, że tak zaburzona, oczy ma prawie tak niebieskie jak mój syn, macie jakieś info co u niej? Wiesz po tym wszystkim co Ty piszesz co Ci się wydarzyło to ja jeszcze bardziej Ci życzę córki i mocno będe trzymać kciuki żeby się udało :-*
Gosica jak tam staraliście się już? Marzycielka a Wy? BbAnna czeka na testowanie a ja 3 dc i okres ale już niedługo i robimy Pawła albo Gabriele
ale czuje że będzie Paweł haha
Monia i jak?
Leeleeth jak patrze na te niunie to aż ciężko na sercu, że tak zaburzona, oczy ma prawie tak niebieskie jak mój syn, macie jakieś info co u niej? Wiesz po tym wszystkim co Ty piszesz co Ci się wydarzyło to ja jeszcze bardziej Ci życzę córki i mocno będe trzymać kciuki żeby się udało :-*
Gosica jak tam staraliście się już? Marzycielka a Wy? BbAnna czeka na testowanie a ja 3 dc i okres ale już niedługo i robimy Pawła albo Gabriele
reklama
maggie2205
Fan(ka)
Ana idź do innego gina, nie ma się co zadręczać . Widocznie Ci się na NFZ taki buc trafił, ja chodziłam do gina z kiepskim sprzętem nie takim super 3d ale płeć mi potwierdził bez problemu i nawet koleżance w 14 tyg już powiedział .
Podziel się: