reklama
Gosica
Fanka BB :)
Bb_Anna, pierwsze dziecko udało mi się urodziny chwilkę przed trzydziestka. Obie ciaze były różne, a opieka nad dzieckiem bardzo się tez różniła. Chodzi mi o podejście, więcej cierpliwości miałam przy młodszym synku,bardziej to wszystko celebrowałam. Ciekawe jak będzie przy trzecim dzidziusiu.
Trzymam kciuki za piąstkował test. Mam nadzieje ze będzie pozytywny i będę mogła dołączyć do klubu [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za piąstkował test. Mam nadzieje ze będzie pozytywny i będę mogła dołączyć do klubu [emoji12]
Marzycielka86
Biedronka ja brałam clo przez ostatnie 4 cykle i owu była zawsze w 16/17 dc i teraz też myślałam że tak będzie a tu bum i owu była chyba wczoraj wieczorem albo w nocy 15 dc. A przytulanka było dzis w 16 dc rano jak mąż wrócił z pracy.I jestem przekonana ze nic z tego nie będzie.
B
bibiU
Gość
Gosica ja tez chce przystąpić do tego klubu haha 
B
bibiU
Gość
Marzycielka to według mnie jeszcze nic straconego, nigdy do konca nic nie wiadomo, w kazdym razie trzymam kciuki za Ciebie i kazdą z osobna
Marzycielka86
Biedronka wątpię w to i to bardzo bo jeżeli nie udało nam się zaraz po pozytywie i raz w owu to teraz nie ma szans aby zaskoczyło i to po owu. Ale dzięki za kciuki przydadzą się po nowym roku ;-)
dziewczyny, czyli nie wazne czy gruba czy chuda, przed owulacją czy po, poczytałam że chyba za najbardziej wiarygodny sposób uznajecie diete?
Ja sadze ze dieta plus clo, i może te suplementy dla faceta na obniżenie testo, lukrecja, szyszki i ole
Do tego ćwiczenia, i spadek masy.

Imama
Witaj Rena. Teori jest sporo i jest w czyn wybierać żeby dopasować do siebie. Jeśli chodzi o wagę a płeć dziecka to tez znam właśnie dużo większych kobiet i one praktycznie wszystkie maja jednak córki.
Niby chudniecie i dieta wpływa na obniżenie hormonów i może pomoc przy starankach o córkę.
Marzycielka kurde i tak trzymam kciuki bo nigdy nie wiadomo. Dziwne ze aż tak się przesunęła ta owu
Niby chudniecie i dieta wpływa na obniżenie hormonów i może pomoc przy starankach o córkę.
Marzycielka kurde i tak trzymam kciuki bo nigdy nie wiadomo. Dziwne ze aż tak się przesunęła ta owu
reklama
Gosica
Marzycielka, jeśli ovu była wczoraj w ciągu dnia, wieczorem to szanse na ciaze są. Trochę mniejsze ale zawsze... wiec czekaj cierpliwie do testowania. Zakwaszalas się? Robiłaś j&d! Rozumiem, ze w kolejnych cyklach już nie będziesz brała clo?
Ja na razie pierwszy cykl na clo, jeśli teraz nie zaskoczy to kolejny tez będę miała z clo.
Biedronka, zaproszę Cie z miła chęcią jak będę w ciazy. A jak mi się nie uda to licze ze Ty lub któraś z dziewczyn mnie przygarnie [emoji12]
Leeleeth, te czynniki i których piszesz to się do nich stosuje dzięki Imama i GD. Imama będzie pierwsza do weryfikacji [emoji7]
Mąż nawet już bez większego krzywienia się pije OLE, łyka szyszki, niedawno tez lukrecję (ale po 5 mies odstawiłam, aby zrobić przerwę). A Twojego męża już żywisz suplementami?
Ja na razie pierwszy cykl na clo, jeśli teraz nie zaskoczy to kolejny tez będę miała z clo.
Biedronka, zaproszę Cie z miła chęcią jak będę w ciazy. A jak mi się nie uda to licze ze Ty lub któraś z dziewczyn mnie przygarnie [emoji12]
Leeleeth, te czynniki i których piszesz to się do nich stosuje dzięki Imama i GD. Imama będzie pierwsza do weryfikacji [emoji7]
Mąż nawet już bez większego krzywienia się pije OLE, łyka szyszki, niedawno tez lukrecję (ale po 5 mies odstawiłam, aby zrobić przerwę). A Twojego męża już żywisz suplementami?
Podziel się: