reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc laski, moje chlopaki jeszcze spi. Jutro synek idzi juz do przedszkola, a dokladnie do zerowki.. Dzis na 16 mamy imprezke dla dzieciakow.
Eczoraj dalam mezowi wolne, dzis wieczorem dalej dzialam

reklama
hejka, a ja właśnie wróciłam z Gddyni podreptać sobie nad brzegiem morza-cudo. No a teraz JESSSSSSSSSSSSSSC, umieram z glodu.Syneczek zapadl w sen (może pośpi trochę dłużej)

Kurcze,Dorotko,weź jakoś pogoń tą @. Miałyśmy razem działać, hę? No raz dwa.
No Beatko, działaj dalej. Mężuś niech się nie obija, potem będzie miał spokój, hihi.A słuchaj, co dalej z synkiem? Kiedy dalsze badania w związku z tym szumem? Może przeszło?

Gwiazdeczko,nasze dzieciaczki w tym samym wieku, więc..przydałoby się rodzeństwo, nie?
Uciekam jesc, papa

hej dziewczyny-witam was w niedziele
mnie jakos depresja chyba wczesno-jesienna dopada:-(
nie wiem wstalam z humorem do d...
jade na zakupy-moze mi sie humor poprawi
do pozniej
a wy dzialajcie z zafasolkowaniem jak i wywolywaniem tej wstretnej@

hej dziewczyny-witam was w niedziele
mnie jakos depresja chyba wczesno-jesienna dopada:-(
nie wiem wstalam z humorem do d...

Gosiu, deprecha jesienna dopadła mnie już parę dni temu (wraz z nadejsciem @)No ale mam nadzieję że minie. A propo-to chyba już nie koniec lata,nie?
Ja nie chcę

Czesc laseczki no nieststsy pogoda nam sie nie zapowiada w tym tygodniu zbyt ciekawie :-( zimno i ma padac brrr
a ja dzis zmierzylam sobie znow temp termometrem elektr. i kurcze 36,3 i tak mi sie to malo wydawalo wygrzebalam stary rteciowy termometr a tam 37,2 :happy2:

to chyba dobry znak no nie??

k_asiu- no tempka zapowiadajaca, a boli ci jeszcze podbrzusze, bo mi juz nie:sick:
no i jakos tak czuje ze nic z tego nie bedzie :sick:
wiec humorek mam taki sobie
ok zmykam

Podbrzusze mnie juz mnie boli bolalo caly tydzien bola mnie krzyze a cycki to normalnie rozsadzi mi chyba rownie dobrze objawy na @ tylko ta tempka ... jeszcze tylko 5 dni:-)

reklama
Jutro synek idzie juz do zerowki, wiec jutro mamy wielki dzien. Imprezka w MC Donalds sie udala, Oskar jest bardzo zadowolony.. W srode jedziemy do neurologa po skierowanie na rezonans magnetyczny, szum nadal jest. Ale w nocy jak spi to nie szumi, tylko w dzien - to tez bardzo ciekawe.

Dzis znowu w nocy bedzie akcja, moze cos z tego bedzie- zobaczymy.

Do góry