reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama najważniejsze że z wami wszystko ok...a co do płci to życie często zaskakuje więc co ma być to i tak będzie ale zdrowie jest najważniejsze coś o tym wiem!

reklama
Wiesz nie chce gdybac ale bardzo często do 20 tyg u dziewczynek jest ala siurek a potem okazuje się że to wargi. Ja w 19 tc zobaczyłam siurek i jajka to już wątpliwości nie bylo sam siurek to trochę mało. Ważne że z dzieciatkiem wszystko ok!

Imama, no to kurtyna...
Ja wręcz byłam przekonana że będzie córeczka. Poczekaj trochę, chłopaki podrosną i zaplanujesz córkę z powodzeniem... mogę Cię pocieszyć że ja to Ci mega zazdroszczę. Zrobimy za rok wymiankę jak się okaże że u mnie druga córka ;)))) najważniejsze że zdrowy bobas. Gratuluję!

(No to ja już odpuszczam bo jak już wiary brak to nic nie pomoże....)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja i tak już się w nim zakochałam. Ale marzenia pewnie zostaną.
Mąż troszkę przeżywa i już gada ze może 4-5 dzieci ale ja naprawdę stopuje. Chce im dobra przyszłość zapełnić a nie biec za tymi moimi marzeniami. Życie pokazuje ze nie wszystko co chcemy będziemy mieli. A ja bym mogła tak biec i biec i bym zaniedbała wszystko marzeniami i właśnie chęcią tej córeczki. Także kochane nie ma co tracić mieisecy na planowanie i pieniążków na te suplementację tylko zdrowo do tego podejść bo co ma być to będzie [emoji172][emoji172][emoji172]
1510242907-8c701e33d4726ee3-aaaaaa.jpeg

7u229jcg4s0byzyg.png

Imama szok, szok że takie precyzyjne planowanie płci zawiodło... Przykro mi.
Zaś z drugiej strony należy się cieszyć że te bóle to tylko strachy na lachy! Lekarka nie mówila jaka jest ich przyczyna? Jakieś zalecenia. Cieszę się że cię nie spławiono... U nas w pl mogloby być z tym różnie.
Boli Cię nadal?
Tak czy siak czekamy na fajne foty z polowkowych [emoji5]️

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cudaczek malutki!:)

Pamiętam jak urodziłam to poplakalam się na sali i przepraszalam moją córcie że tak bardzo będąc w ciąży pragnelam aby była synkiem. Nadal jest to moje marzenie...ale tej pyzatej buźki nie oddalabym za nic nikomu i myślę że nie raz o tym się przekonam że to był dobry plan Tego z góry:)
Ściskam Was wszystkie a Ciebie Imama dziś najmocniej za dojrzałość z jaką do tego podchodzisz:*

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry