Imama- no mbie bardzo wkurzam że dla jednych to jest ot tak a dla innych wydaje się awykonalne, jeśli coś niepokoi to trzeba iść nie ma co czekać , no o masakra że takie niewinne istotki mogą być chore eh naprawdę smutno jak się słyszy ,
Gorligor- raczej wątpię żeby RH miało tu coś do rzeczy ,
Kati- o matko ile dzieci , rzadko spotyka się tak wielodzietna rodzinę , często mają max 3 ,
Kitqa-przyppmnij kiedy masz tp

grudzień ?
Aleksandra-ja z 2 ciąża tak zrobiłam ,nie znaliśmy , fajnie w sumie ale w razie 3 ciąży to chce wiedzieć bo bardzo mnie korciło ale mąż już chciał niespodziankę i nie mogłam się dowiedzieć [emoji23] nawet po cichu
Zonami-witaj , jest nas dużo o córeczki walczace
Tymonsmum- jak wyjdzie test pozytyw to staraj się z takim sluzem właśnie dobrze że nieplodny , niby dziewczynkowy a ile w tym prawdy ile obalone to już nie nadaze,no ja znam dużo przypadków splodzenia córki w owulacje , ciężko od ustalić , Ja np.syna mam z częstych to nie wiem.z kiedy plemniki dotarł to ciężko mi podjąć decyzję kiedy zrobić ten jedne raz starania
Andzelisia- ojeju kiepsko że się przypaletało cholerstwo :/
Leeleeth- no naprawdę , weszłam na fb i pierwsze co to koleżanka ma córkę i synka i się chwali i się wku że ja nie mogę mieć
Hehe
Teraz gadam te metodę co tu kiedyś ty dodalas robię research i spróbuje zaplanować po swojemu ,
Mi Atomic napisała że nie ma suplementu który mi kawę zastąpi także jestem w dup.ie z moimi staraniami ... :/
Imama - super że wsz.okej! gratuluję Ci synka ! SZdrowego , a zrobiłaś co mogłaś , a w pn jeszcze potwierdzisz słodkie foto,
Ps. Daj namiar na wrozke [emoji23]
I .. ja chyba całkiem oleje wszelakie metody i pójdę na żywioł ,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom