:-)To super, ja mialam nudnosci do 16 tygodnia , bylam tak zmeczona ze wszedzie gdzie usiadlam to zasypialam.;-)Moje rybki kochane, wszytsko bedzie dobrze :-)
nie ma mnawet jak nadrobić co pisałyscie wiec nie wiem na jakim etapie jestescie
Ale mam nadzieje, ze teraz bede na bieżaco:-)
Camy a Twoje temperaturki bardzo obiecująceZrób moze owulacyjny
tez powinno być widać...
Z ciazowym poczekałabym chociaz do terminu miesiaczki :-)
A moje objawy chyba juz sie skończyłyZ objawów mma:
sikanie po 3 razy w nocy
jakieś obrzydzenie do miesa i potraw z miesa
apetyt
i juz :-):-):-)
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
NiaNia przeslij nam FLUIDKI!!!!!!!
C
Camy_4
Gość
Moje rybki kochane, wszytsko bedzie dobrze :-)
nie ma mnawet jak nadrobić co pisałyscie wiec nie wiem na jakim etapie jestescie
Ale mam nadzieje, ze teraz bede na bieżaco:-)
Camy a Twoje temperaturki bardzo obiecująceZrób moze owulacyjny
tez powinno być widać...
Z ciazowym poczekałabym chociaz do terminu miesiaczki :-)
NiaNiu Już nie wiem co robic... termin planowanej mam jutro, dlatego nie wiem czy sie nie wstrzymac do rana. Testow owu nie posiadam...

To co mi radzicie ?
;-)
Rob tescik:-):-):-)NiaNiu Już nie wiem co robic... termin planowanej mam jutro, dlatego nie wiem czy sie nie wstrzymac do rana. Testow owu nie posiadam...
To co mi radzicie ?
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Moze zrob z porannego siusiu?
C
Camy_4
Gość
Chyba się wstrzymam do rana... O ile wytrzymam 

:-);-) W takim razie powodzenia, trzymam kciuki.Ale cos mi sie wydaje na 99,9% ze fasolka juz jest ,a test to tylko formalnosc.:-)Chyba się wstrzymam do rana... O ile wytrzymam![]()
NiaNiu Już nie wiem co robic... termin planowanej mam jutro, dlatego nie wiem czy sie nie wstrzymac do rana. Testow owu nie posiadam...
To co mi radzicie ?
Kupiłabym dwa testy - pierwszy zrobila dziś

No lec do apteki i pisz co i jak

C
Camy_4
Gość
:-);-) W takim razie powodzenia, trzymam kciuki.Ale cos mi sie wydaje na 99,9% ze fasolka juz jest ,a test to tylko formalnosc.:-)
to byłby cud

i czekam cierpliwie do rana...
reklama
Podziel się: