reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kaska, Kaska mam nadzieje ze ochotka na ogorki to oznaka ciazy a nie @, bo na ciaze i @ kobieta ma rozne zachcianki. Trzymam mocno kciuki , mam nadzieje ze sie udalo.
Jak zrobisz tescik to daj nam szybko znac. POWODZENIA

reklama
Wiec
Dorota i Gwiazdka nie wiadomo czy maja fasolki.
K_asia bedzie testowac jutro albo w sobote - trzymamy kciuki.
Gosia pl tez bedzie testowac, tylko nie wiem kiedy.
Ja bede testowac 01.10.
Kasia 2005 czeka na owulacje albo ja ma.

No chyba dobrze, chyba ze znowu namieszalam.

Hihi, Beatko,jeśli o mnie chodzi to nic nie namieszałaś. Własnie od wczoraj po południu pojawiła się druga kreska (jeszcze słaba,ale dobrze widoczna) No to staranka ruszyły pełną parą. Hmm..trochę wcześnie patrząc na długość mojego poprzedniego cyklu i owu. ALe to lepiej. Więc chyba będziemy testować tego samego dnia. Bo ja mam kolejną datę do ustalenia i świętowania,to jest 02.10 - urodzinki synka :)

No..ale wiesz co, wracając do Ciebie..wiesz..ta propozycja miesięcznych wakacji na statku...raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaany. Zabierzesz mnie?? (no w końcu mieszkamy po sasiedzku, hihi)Dawaj trochę zdjątek :)) Ale wiesz..patrząc na intensywność Waszych staranek i chęć nacieszenia się sobą na pół roku-to nie ma siły. Musi zaowocować :))
A słuchaj, jak synek? Jak badania?

Dorotka, że tak powiem ch....a, nie będę się wyrażać. To ja myślałam że nasi lekarze są do luftu..No nic, czekaj cierpliwie, nie stresuj się i chodu do Polski, tu na pewno zaowocuje fasoleczka-może ona właśnie czeka aby być poczęta w "odpowiednim" miejscu :))

Dziewuszki, a reszta?Kto dziś testuje? Do dzieła.

A nowe dziewuszki, witam serdecznie.Czytajcie owocnie nasze posty,wróćcie do przodu te ladne kilkadziesiąt stron,jak było tu jeszcze mało osób, tam Eni i NiaNia dokładnie opisują jak wystarać się o dziewczynkę i..zaowocowało fasolinką NiaNi, wiec..a tak a propo,może wrócimy my też,stare staraczki..bo jakoś pudłujemy, hihi. No kto na maj?

No dobra, rozpisałam się, uciekam do mojego synalka, i zająć się rodzinką (mama jeszcze na urlopie) Miłego dzionka i dawajcie znać co i jak

Kaska nie ma sprawy, po sasiedzku mieszkamy wiec moge Cie zabrac hihi. Ja mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby zeby jechac do meaz, zobaczymy. Jak sie nie udalo teraz, to moze uda sie gdzies daleko na srodku marza hihihi.
Zaraz zadzwonie po siostre i moze bedzie miala czas to razem wkleje kilka fotek.

Od rana cyce mnie bola, ostatnio tez bolaly, podbrzusze tez troszke boli, poczekamy zobaczymy.

Kaska ty tam ostro dzialaj, wymecz meza na maxa. Zycze wam milej zabawy, hihihi. Trzymam mocno kciuki za wasza mala fasolke.

Wczoraj wieczorem widzialam troszke bialego, rozciagliwego sluzu, wiec owulka moze wczoraj byla. Sama juz nie wiem, ale sie nie martwie plemniczki przetrwaja do niedzieli albo [oniedzialku- wiec jest o.k.
Maz dzis wejdzie na statek,mam nadzieje ze beda tam normalni ludzie, bo czasami mozna trafic na jakis popaprancow. Najgorsi sa murzyni oni tak naprawde sa rasistami, jak maja jakies wysokie stanowisko to bialych zle traktuja jak smieci- koszmar, najgorsze sa baby.

K_aska trzymam mocno kciuki za jutrzejsze testowanko- p o w o d z e n i a .

:wściekła/y::angry::wściekła/y:przyszla ta wstretna @
i zaczynam od nowa
:cool2:Oj K_Asiu mocno Cie przytulam, nie czytalam Twojego postu. Nie martw sie, lepiej ze jest teraz, bo tak tylko czlowiek sie nakreca i jak @ pojawi sie po paru dniach to wtedy jest placz i smutek.
:-)Teraz sie uda, nie martw sie, glowa do gory. :tak:Buziaki i trzymaj sie.:-)

reklama
Kasiu nie nakrecaj sie, za 2-3 godz. zobaczysz ze ma normalny kolor. Ja tez jak dostalam @ to przez pare godz. sie oszukiwalam ale to nie ma sensu.
Olej to, poczekaj pare dni i zacznij staranka od nowa, i nie mysl o tym bo oszalejesz. Teraz sie uda, zobaczysz.

Do góry