kredkaczarna
Fanka BB :)
Dziewczyny zmecze was jeszcze jaki wapn bierzecie? Mozecie cos polecic? A magnez mam mega niedobor magnezu 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odstep j&d czyli jaki odstep ile trwający?! To ja go wydłuże albo skróceWitajcie [emoji137]
Piszecie że takie to proste zrobić chłopca, że aż chce się spróbować
To co u mnie sprawdziło się na dziewczynki a o czym nie wiedziałam to odstęp j&d który zawsze stosowalam po stosunku. Jedna dziewczynkę mam z sexu z przed owu, a drugą z e3, 4dwięc polecam [emoji41] dla mnie re dwa czynniki są ważne, (bo okazało się że pokrywają się z prawdą)
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Odstep j&d czyli jaki odstep ile trwający?! To ja go wydłuże albo skróce
Wogole od czego jest ten skrót?!
Czyli na chłopca lecieć odrazu do WC czy nocować z materiałem genetycznym? Hahahaha zwariujeNa dziewczynkę 5-15 min po należy „poskakać” i wypluć zawartość Hahah
Jest od słowa jump and dump. Ja również mam trzech synów z j&d odrazu! Po paru sekundach doslownie tylko żeby dość z łóżka do toalety [emoji23][emoji85]
![]()