reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej laseczki
ja jutro zaczynam testowac mam tylko 8 testow mam nadzieje ze wystarczy i sie uda i juz nie trzeba bedzie kupowac ;-)
Beatka,Idarnowska trzymam kciuki ze przelamiecie zla passe!
Eni - wlasnie powiedz kto zagoscil w brzuszku??
Kasia - dzialaj dzialaj !!
Reszta dziewuszek - pozdrawiam weekendowo!!

reklama
kochane staraczki, niestety jak sie stosuje metode na dziewczyke to trudniej zajsc w ciaze:( dlatego jak sie nie udaje to musiccie tak zaplanowac stosunki aby ostani byl 4godz po pozytywnym tescie owu.i wczesniej za duzo stosunkow nie miec aby wzmocnic nasienie, mi tez odrazu nie wyszlo 3miesiace swiadomoych staran, wiec nie denerwujcie sie, napewno wkrotce sie uda:)
ja jestem w 14tyg i jeszcze nic nie wiem;) ale za 2tyg zrobie usg i moze juz cos bedzie widac:) dam odrazu znac:) a narazie to obzeram sie slodyczami:) wiec moze jednak sie udalo:)czuje tez juz ruchy, narazie takie niesmiale-trzepotanie skrzydel motyla:)

podsylam Wam fluidki ciazowe:)

:happy:Czesc laseczki- witam Was bardzo goraco w ten zimny dzien.:happy:
:cool:Eni powiadasz 3 miesiace staran, to baaaaaaaardzo szybko Ci sie udalo, ja mam za soba 5 cykli i teraz czekam na final calej imprezy.:no: Ale znajac zycie na druga dzidzie troszke sobie poczekam.:wściekła/y:
:cool2:K_asiu zycze szczescia w przytulaniu.
:cool:Dorotko a Ty juz pewnie nie mozesz doczekac sie wizyty w kraju.
:-)Kasia 2005 no coz to sa uroki bycia mama malego wedrowniczka, szybko to zleci- zobaczysz. A poki co niech mezos w nocy masuje plecki...

;-)Wszystkim pozostalym zycze milej soboty.

hej dziewczyny
dzisiaj mnie u was nie bylo, bo musialam leciec do pracki:-(
a teraz uciekam do siostry na jakas herbacie, albo piweczko:dry:musze sie wyluzowac;-)

Idarnowska-Beatka-trzymam kciuki
Reszcie babeczek tez powodzenia, u mnie jeszcze 4 dni i zaczynam staranka to bedzie 1-szy powazny cykl staran :tak:a nie tak na lapu-capu:laugh2:

wszystkie was sciskam mocniutko i zycze milej niedzielki

Hejka!
Beata2710, idarnowska może to fasolki?? :tak:
eni20 witaj!
gosia_pl 1-szy poważny cykl starań czyli planujesz przytulanko co 2-3 dni? czy polujesz na chłopaka??

:-)Witam Was lasecki.
:no:Moj Oskarek ma straszny katar, jutro nie pusze go do przedszkola, jeszcze jutro go podlecze i moze dopiero we wtorek pojdzie.
:happy:U mnie bez zmian temp. 37 C, sluzu brak i innych objawow ciazy tez brak. Wiec trzeba czekac, czekac, czekac.
:-)Goska teraz to sie bedzie dzialo, dzialaj tam z mezem dobrze.
:tak:K_asia taka zajeta robieniem dzidzi ze nas wcale nie odwiedza.
:szok:Kasia2005 mnie tez plecy strasznie bolaly jak synek dreptal a ja za nim- znam ten bol, witaj w klubie.
:nerd:Dorotka jak tam pakowanie?;-) Caluski dla synusia.
;-)Hausfrau , Lenna witam i milego dnia zycze.

Beata już się nie mogę doczekać Twojego testowania, bo mam przeczucie, że się udało. :-) Ale masz rację nie napalaj się, tylko spokojnie czekaj. 2 dni szybko zlecą.

Beata
a115.gif
trzymam kciuki!

reklama
Dziendobry babeczki
a ja dzis zazynam testowanka i pewnie starac bedziemy sie kolo wtorku ;-)
bede Was informowac na biezaco
we wtorek chcialabym sie zaszczepic na grype musze pogadac z lekarka czy moge

Do góry