szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Wien ...Szczypiorkowa wiedziałam! Pisałam Ci wczoraj ze dzisiaj pozytyw będzie [emoji6] i JEST!!!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Załączniki
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wien ...Szczypiorkowa wiedziałam! Pisałam Ci wczoraj ze dzisiaj pozytyw będzie [emoji6] i JEST!!!!
problem w tym, że przytulaniki były w poniedziałek ok 23 i wtorek ok 12/13. Wczoraj nic i dzis zrobiłam test . Ja wiem,że nawet nie jest powiedziane że w ciązy jestemNie poddawaj się! Uwierz ze na chłopca na zagranicznych forach min genderdreaming to sex co dwa dni a później w dzień pozytywu staranka i na drugi dzień! Jak umiesz angielski mogę Ci podesłać linki na priv żebyś się pocieszyła! Nie ma co się zamartwiać. Widzisz ja miesiącami dieta supelemnty i analizy teori a u mnie trzeci chłopczyk mimo wszystko. Możemy naprawdę dużo zrobić a gwarancji nie ma się i tak
EhhhE i tak zrobieAle częsty sex zmienia warunki w pochwie na bardziej dogodne na XY także to nie jest tak jak ty myślisz do końca. Wiadomo szanse na córkę trzecia przy posiadaniu dwóch zawsze są większe bo to samo mam. U mnie tez zawiedzeni są- mama babcia mąż. Ale bez przesady, ja chciałam dziecko i załamki nie można mieć z takiego powodu. U nas na 12 wnuków jest 1 wnuczka wiec na logikę to było do przewidzenia. Nastaw lepiej się na córkę niż przezywać to wszystko.