reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

DzDziewczyny dziękuję za każde slowo oraz a to ze mnke nie oceniacie. Musiałam ochlonac, bo nie ukrywam ze to wszystko strasznie mnie zasmucilo/rozczarowalo/zaskoczylo - sama nie wien co to za emocje. Oczywisxie nawet nie jest powiedziane że cos sie zakotwiczylo w poniedziałek ale jak znan możliwości malych rycerzykow męża tak uwierzę we wszystko. :D
Pytajcie o kalendarz chiński - caly czas CHLOPIEC :) Ale nie jestem jakos przekonana do takiego liczenia :)
A jesli chodzi o kalnedarz lunarny to nie potrafie go znalesc

My tu świetnie rozumiemy Twoje emocje. Czujemy w większości to samo, ja tez poczułam skurcz ze jeśli zaskoczyło to pewnie z chłopcem [emoji53]
Trzymana kciuki za waszego chłopczyka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Kalendarz lunarny Link do: Astrology Today: Moon Phase, Moon Sign, Moon Void of Course, Eclipses, Apogee, Perigee, Retrograde Planets and more

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
My tu świetnie rozumiemy Twoje emocje. Czujemy w większości to samo, ja tez poczułam skurcz ze jeśli zaskoczyło to pewnie z chłopcem [emoji53]
Trzymana kciuki za waszego chłopczyka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Kalendarz lunarny Link do: Astrology Today: Moon Phase, Moon Sign, Moon Void of Course, Eclipses, Apogee, Perigee, Retrograde Planets and more

atdc9vvjktz16vlw.png

Zoabaczymy... Pozostaje jeszcze wierzyć w "siłę wyższa" ;) jestem wierząca - ale nie przesadanie żeby nie było :D to nic mi nie zaszkodzi prosić o pomoc tam w górze :D wiem , może wydawać się dziecinne i coanjemniej "nawiedzone" ale jakoś tak mocno w to wierze ;)

Miciurka ( słownik ciagle zmienia mi ciebie na mięciutka :) ) w sumie i tak przy kp mam problem ze śluzem. I obawiam się ze ogólnie ciężko będzie tak czy siak :(

Szczypiorkowa ja tez poprosiłam o pomoc tego na gorze :p dodam ze znajoma wymodliły sobie syna na pielgrzymce hah

Dziewczyny help :) bo ten jeden raz na dziewczynkę niby ... ale chodzi o to ze plemniki maja być „ stare „ ? Czy można się seksic ale z gumka ;)))

Screenshot_20180131-150903.png
Od kiedy ma Ci wyliczyć terminu współżycia weź np od 1 stycznia br.

atdc9vvjktz16vlw.png
A jak wspolzylam 29, 30 (ale tak hmmm bardzo kiepsko - maz się za bardzo przejął i niby coś ale to chyba tak ostattniek sił wiec nie wiem na ile ten materiał gentyczny się udał hahahaha) i 31 to dziewczynka tak? ! :D

Załączniki

• Screenshot_20180131-150903.png
    Screenshot_20180131-150903.png
    144,5 KB · Wyświetleń: 348
poza tym dziewczyny nie wiem jak Wasi panowie ale mój maz ma pwooli f\dość... ma 36 lat i przyusiegam NIGDY NIGDY NIGDY nie miał prpoblemów z tymi sprawami - że tak pwoiem, zwarty i gotowy jak zobaczył kawałek odpowiedniej bilizny ahahah :D tak teraz - no hmmm ciezko i on sam zaczyna mieć wyrzuty sumienia...
Kurcze w 1 cyklu owu nie było wcale , w drugim cyklu owy miałam jakby w wtorek wspołzyłam w środek/czw/pt i nie zakotwiczyło, teraz "wyprzedziłam" o 2dni wrrrr maż starwiedził, że tak sie nie da dziecka począc :(

Luisa moja ciotka jest ez przekonana ze o wnuczkę wymodliła się na pielgrzymce w Częstochowie. I najlepsze to ze do końca na każdym usg chłopak- wózek niebieski itd a córeczka się urodziła. Zamiast Michała mamy Michasia. Jest w wieku mojego syna ma 6 lat.
Co do metod sexy przy kp to dobre rozwiązanie to sex co 4 dni. Wtedy się powinnaś wstrzelic. Wiaodmo to jedna z teori. Jak Co zależy na czasie działałaby co czwarty dzień i nawet testów nie robiła tak naprawdę
Dla mężczyzn do 35 rz to abstynecja 7-10 dni przed starankami docelowymi bardz powyżej 35 rz to sex codzienny z zabezpieczeniem a raz docelowo bez zabezpieczenia po pozytywnym teście bądź jak ktoś chce z odstępem. Ja tych teori się trzymałam [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth- olej kalendarz lunarny , gdyby to była prawda bym miała córkę zamiast drugiego synka ;), ale jeśli ma Ci to pomóc psychicznie to ze się pokrywa to super :)!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry