reklama
Dziękuje za gratulacje, rzeczywiście imama tyle nerwów i stresów mnie kosztowały te starania zeby w ogole zajść. A moze cos w tym jest bo syna w 1’cyklu sie udało a tutaj prawie rok.
Żonami, pamietam jak mowilas ze beta ta sama, śliczne skarpetki.
A wiecie ze mi sie nie spieszy do tych różowych rzeczy, nic mi sie nie podoba i chyba jeszcZe niedowierzam.
Żonami, pamietam jak mowilas ze beta ta sama, śliczne skarpetki.
A wiecie ze mi sie nie spieszy do tych różowych rzeczy, nic mi sie nie podoba i chyba jeszcZe niedowierzam.
Imama
Fanka BB :)
Kitqa No właśnie nie wiem czy w Polsce dostaniesz. Musiałabyś poczytać bo się nie zaglebialam w temat.
Wrozka „moja” żyje i ma się dobrze. Bo znajoma ostatnio u niej była. Wykrakała mi tego chłopaka! Ale ona tylko stacjonarnie przyjmuje w Pszczynie woj.Śląskie.
U mnie jak już babcia mi trzy razy nie wymodliła to chyba nic nie pomoże [emoji23]
Szczypiorkowa widzisz to dieta się u Was zgadza [emoji6]
Luisa inofem bierze się przy PCOS bądź problemach z zajściem w ciąże, długo już się staracie?
Ajlak to ja nie umie uwierzyć w mojego chłopczyka w bezruchu a podstaw nie mam żeby nie wierzyć hehe. Szalej szalej z zakupami bo już 17 tc to musiałoby coś dyndać.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wrozka „moja” żyje i ma się dobrze. Bo znajoma ostatnio u niej była. Wykrakała mi tego chłopaka! Ale ona tylko stacjonarnie przyjmuje w Pszczynie woj.Śląskie.
U mnie jak już babcia mi trzy razy nie wymodliła to chyba nic nie pomoże [emoji23]
Szczypiorkowa widzisz to dieta się u Was zgadza [emoji6]
Luisa inofem bierze się przy PCOS bądź problemach z zajściem w ciąże, długo już się staracie?
Ajlak to ja nie umie uwierzyć w mojego chłopczyka w bezruchu a podstaw nie mam żeby nie wierzyć hehe. Szalej szalej z zakupami bo już 17 tc to musiałoby coś dyndać.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kinga_z1
Kitqa, znalazłam taki żel (dawniej Pre Seed):
Link do: PreFert (dawniej Pre-seed)- żel dopochwowy wspomagający poczęcie
Link do: PreFert (dawniej Pre-seed)- żel dopochwowy wspomagający poczęcie
Luisa2018
Imama, nie , krótko bo dopiero zaczęliśmy. O drugiego syna staraliśmy się prawie 2 lata.
Chciałam wziąć ze względu na nieregularne cykle przy kp no i pamietam z dawnych lat ze to niby Pro dzieeczynkowe ;p
Kupiłam 2 opakowania i teraz myśle na kiego mi to hah
Chciałam wziąć ze względu na nieregularne cykle przy kp no i pamietam z dawnych lat ze to niby Pro dzieeczynkowe ;p
Kupiłam 2 opakowania i teraz myśle na kiego mi to hah
kinga_z1
Kitqa, jeszcze coś takiego. napisane "Posiada zrównoważone PH, odpowiednie dla plemników naśladując śluz płodny." ale nie napisane jaki konkretnie. Tańszy jest.
Link do: Conceive Plus, aplikatory z lubrykantem, 3 sztuki - Bez recepty
Link do: Conceive Plus, aplikatory z lubrykantem, 3 sztuki - Bez recepty
reklama
Zonami
Gosica ja badałam przyrost 15 dpo i 17dpo miałam 176 procent. W tych samych dpo badałam z synkiem, przyrost był 129 i wartości również mniejsze. Więc chyba teorii ni potwierdzilam ale też nie obalilam.
Luisa ja jadłam mało nietlusto. Ale naprawdę mało, na obiad dwa małe ziemniaczki z mizerie np. a kolacja dwie kromki chleba z serem, na śniadanie tyko kawa i mięta.
Luisa ja jadłam mało nietlusto. Ale naprawdę mało, na obiad dwa małe ziemniaczki z mizerie np. a kolacja dwie kromki chleba z serem, na śniadanie tyko kawa i mięta.
Podziel się: