reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa a nigdy nie mialas boli owulacyjnych? Mnie to wyglada jak typowa owulacjia.
Ja doswiadczam mocnych boli owulacyjnych i nie raz musze brac tabletke bo tak boli...i sluz wtedy wlasnie ze mnie mega plodny leci.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczypiorkowa a nigdy nie mialas boli owulacyjnych? Mnie to wyglada jak typowa owulacjia.
Ja doswiadczam mocnych boli owulacyjnych i nie raz musze brac tabletke bo tak boli...i sluz wtedy wlasnie ze mnie mega plodny leci.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie, naprawdę ja NIGDY naprawdę nigdy nie miałam czego takiego. Owszem czułam jajniki ale nie aż tak jak np w tym cyklu a taki bol jam teraz to już nie wiem co to jest...
Czyli owu mogło się przesunąć?!, ja już nic nie wiem...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Szczypiorkowa wygląda na to że masz owu

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
No jak owu jak 2 dni po teście?! No rany boskie dobra ja już nic nie ogarniam... Co ma być to będzie... Więc nawet jeśli wspolzylabym idealnie w dniu pozytywnego to i tak było za wcześnie o 2 dni a tak przynajmniej było co 2 dni i poprawione w owu [emoji23]

Zrób test owu.
Objawy masz na owu, na bank nie jest to zagnieżdżanie
Weź ty się nie stresuj bo organizm ci wariuje :)

Kura33, śmiało dołączaj. Powodzenia w starankach. Ja staram się o dziewczynke, wiec niewiele podpowiem. Ale jest pare dziewczyn marzących o synach wiec na pewno cos doradza.
Imama, naprawdę dużo zrobiłaś i trudno żebyś powiedziała ze któregos z czynników nie spełniałas.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kredkaczarna, ja pewnie za dużo nie dam rady ćwiczyć, zapał mi minął-jeszcze 3 mies temu dawałam radę ćwiczyć 3 razy w tyg po 1 godz. Przez ostatnie 3 tyg nic a nic ;( od niedzieli spróbuje przynajmniej 2 razy w tyg chociaż to chyba kropla w morzu potrzeb.
Szczypiorkowa, to dziwne ze dopiero teraz masz takie objawy. Ale nasz organizm jest nieprzewidywalny, wczoraj ja miałam ovu albo 1 dzień po i spałam cały dzień na stojąco.tez już chce testowac a jeszcze trzeba czekac aż min 1,5 tyg [emoji30]
Belle81, serio? Tak dużo kwasu foliowego na dziewczynke?? Chyba Imama pisała, ze to bardziej chłopczykowe.podobnie vit D, chociaż lepiej jest przyswajalny wtedy wapno.

Dziewczyny, we środę OK.16 miałam pozytywa, zadzialalismy OK.22. Wczoraj OK.16 negatyw. Skoku tempki jeszcze nie było. Jak byście szacowały kiedy ovu? Ze sluzu ciężko mi czytać bo mam go mało, szyjka już wczoraj wydawała się być wyżej, ale pewnie może wędrować?

reklama
Zrób test owu.
Objawy masz na owu, na bank nie jest to zagnieżdżanie
Weź ty się nie stresuj bo organizm ci wariuje :)

Nieeee zagnieżdżenie za wcześnie, jeśli już to mi minelo 3/4 dni więc odpada... Ja obadtawiam owu i tak się czuję id wczoraj w nocy i dzis tak do 16sgej... Ce szczęście że przytulanki były przedwczoraj i wczoraj a dziś to nie wiem...
No trudno nie ma wpływu już na nic poza prośbą o wysłuchanie gory:)

Do góry