reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Edit oczywiście przyjmując że cykl zaliczamy do udanych [emoji41]
Maz mi nie pozwolił dziś wypić wina bo cyt 'w ciąży jesteś' [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Szczypiorkowa oby oby!!!:)

Ja nie wiem jak celować. Po 1 o drugiego syna staraliśmy się 2 lata wiec hmmm mój mąż może ma już słabe plemniki?:p ( pod 40 podchodzi ... )

Wiec boje się odstępu 2-3 dni

Szczypiorkowa oby oby!!!:)

Ja nie wiem jak celować. Po 1 o drugiego syna staraliśmy się 2 lata wiec hmmm mój mąż może ma już słabe plemniki?:p ( pod 40 podchodzi ... )

Wiec boje się odstępu 2-3 dni
Ja miałam celowac idealnie o owu... Wyszło zupełnie inaczej najpierw przez blade odczytanie sygnałów organizmu a potem przez opóźniona owulacje... Liczę na to, że z mechanicznych przytulanek nic nie wyszło a z tych prawdziwych uniesień i 'pełnego przygotowania' męża na luzie złoty skrzal...

Ale naprawdę to było okrutnie czuć, pon/wl/śr to ja obstawialam że wogole nic nie siadze bo to było tak cholernie mechaniczne sztuczne matematyczne i nje ukrywam, że mąż również hmmm jakby to ująć dyplomatycznie - na ostatnim wydechu, barszo na siłę i tylko na zasadzie 'żeby było cokolwiek'... Więc tak przykro... Natomiast w taki środa/czw mu pow, że już po ptakach co ma być to będzie i tyle, teraz przytulanki dla samej przyjemności... No i poooooszlo [emoji23][emoji23][emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

U mnie owulacje czasem czuć bardzo czasem wcale

Momentami miałam mega ból jajnika a potem krwawienie owulacyjne.. często je miewam ale nie miesiąc w miesiąc. Tylko nie wiem czy to krwawienie oznacza ze już po owu i była dzień wcześniej. Czy co

Ale temp nie będę raczej mierzyć. Wstaje często na kp wiec myśle ze nie będzie to miarodajne.

Aha i ja mam w głowie swoją teorie z chłopcami zawsze Miałam orgazm ;) i pewnie zwiększało to pH ;)
Teraz spróbuje bez ale ciężko będzie hyyyy

Miciurka obojętnie jaki probiotyk? I jak go brać?

Trzymam kciukasy za testerki [emoji110]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę wam się delikatnie wyżalić
2 lata temu w wigilie będąc u rodziców widziałam w oddali blok rodziny która dopiero się wprowadziła nie mieli rolet ani zasłon
I taka piękna dziewczynka tańczyła w sukienusi i ona się tak kręciła wokół niej . Malutka miała może 3 latka. Ten widok mam do dziś przed sobą i płakać mi się chce :( mam nadzieje ze będzie mi dane mieć córeczkę.

Wierze w to mocno bo bóg dał mi dwóch chłopców. Pewnie jakbym miała już parke to bym się nie zdecydowała na trzecie. A tak bóg mi daje szanse mieć trójkę dzieci i trzecia będzie córcia... wierze w to

reklama
Do góry