reklama
kinga_z1
Fanka BB :)
Szczypiorkowa Ty mi nie pisz co będziesz miała bo tego jeszcze nie wiemy, Ty mi wylicz z tego kalendarza swoje córki (wpisz owulacje około mniej wiecej kiedy zostały zrobione). Ja tu testuje jego sprawdzalnośćTo jest poczęcie to owu to wychodzi jak złoto - BOY!!! JAK W KAŻDYM INNYM KALENDARZU [emoji7]
Córki spr na tym ogólnym bo nawet nie wiem kiedy miałam owu ale się sprawdzilo [emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna![]()
kredkaczarna
Ja w okolicach owu czuje bola podbrzusza ale konkretnie nie mam pojecia Kiedy mam owu i to taka lipa z celowaniem
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
szczypiorkowa12345
Ale ja naprawdę nie wiemSzczypiorkowa Ty mi nie pisz co będziesz miała bo tego jeszcze nie wiemy, Ty mi wylicz z tego kalendarza swoje córki (wpisz owulacje około mniej wiecej kiedy zostały zrobione). Ja tu testuje jego sprawdzalność![]()
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
kinga_z1
To taka mała instrukcja: od daty ostatniej miesiączki z jedną i drugą dodaj 14 dni i wyjdzie Ci kiedy zaszłaś (mniej więcej, myślę że dzień czy dwa nie robią różnicy a ja chcę wiedzieć czy ten kalendarz się sprawdza bo mój syn jest mało osiągalny jeśli ten kalendarz ma racjęAle ja naprawdę nie wiemja nigdy nawet nie czułam owu choćbym chciała to nie wiem...
szczypiorkowa12345
szczypiorkowa12345
A czy w tych kalendarzach ktoś przewidział że współżyje się codziennie lub co dwa dni lub tylko w tym jednym?
reklama
kinga_z1
hehe no właśnie nie, dlatego nie wiem jak to mozliwe że sie sprawdza wielu osobom.... Co prawda są tylko dwie opcje....A czy w tych kalendarzach ktoś przewidział że współżyje się codziennie lub co dwa dni lub tylko w tym jednym?
Podziel się: