reklama
Gosica
Fanka BB :)
Luisa, dopytaj gin czy warto brać Vitex. Na mnie osobiście dobrze działa Vitex, chociaż z tego co Miciurka mi pisała to on ogranicza szanse na ciaze. O rany im dluzej siedzieć tym planowaniu tym mniej wiem [emoji19]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochane jesli cykl jest w miare ok to nie bralabym vitexu bo moze ostro namieszac cykl wystarczy tylko progesteronem wydluzyc FL, i tyle ,
Wczoraj gdzies na GD czytalam ze Atomic pisala o vitexie ze on zmniejsza jeszcze ten % na ciaze , i ze sa osoby ktorym pomaga i ktorym miesza , ttzeba uwazac , na krotka FL najlepiej luteina/duphastonem wydluzyc, to juz lekarz przepisze co "preferuje" ja akurat dostalam fuoka zeby moj cykl byl w miare notmalny bo tempki lipnie nisko,
Szczypiorkowa-trzymam kciuki za siusiaka caly czas
Ale wyszlo ze dobrze sie wstrzelilismy mamy prpbe 2 dni przed i owu plus 7h,to moze moze
, w koncu sie FF zdecydowal mi wyznaczyc owu wg siebie [emoji23] yay
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj gdzies na GD czytalam ze Atomic pisala o vitexie ze on zmniejsza jeszcze ten % na ciaze , i ze sa osoby ktorym pomaga i ktorym miesza , ttzeba uwazac , na krotka FL najlepiej luteina/duphastonem wydluzyc, to juz lekarz przepisze co "preferuje" ja akurat dostalam fuoka zeby moj cykl byl w miare notmalny bo tempki lipnie nisko,
Szczypiorkowa-trzymam kciuki za siusiaka caly czas
Ale wyszlo ze dobrze sie wstrzelilismy mamy prpbe 2 dni przed i owu plus 7h,to moze moze
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Fanka BB :)
Trzymam kciuki Maciur-ka za Twoj cykl 
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: