@baby_girl jestem jestem! Czytam Was na bieżąco, średnio mam co pisać. Temp średnio sie piszą, co do owu nie mam pewności,
Mam strasznego doła. Przybił mni eten pierwszy cykl chybiony [emoji6]
Teraz cuda wianki.... i ech! Kolejna koleżanka w ciąży z córką [emoji17] i jak sie cieszę, że jest w ciąży i że ma zdrowe dziecko (dość długo sie starała) to aż wyje we mnie dlaczego ja nie mogę? No dlaczego?!
Nie chce Wam tu smucić i jojczec wiec nic nie pisze [emoji87]
Pobucze, pobucze i mi przejdzie.
Pewnie w okolicach owu [emoji6]
W poniedziałek lecę zrobić nad hormonów bo może mam za nisko?
@kura33 warto prowadzić wykresy i mierzyć temp bo masz większa świadomość co sie w cyklu dzieje... albo pozornie masz ta świadomość [emoji23]
Ja siedzę i rozkminiam ciagle te wykresy i w głowę zachodzą co i jak [emoji3]
@Kruszynka123 za wizytę [emoji6]
@Marzycielka86 a Ty kiedy masz wizytę przypomnij?
@Miciur-ka ja tez chciałam zrobić przerwę żeby te cykle wyłapać ale w sumie założenie było ze staram sie do czerwca [emoji87]
A tu już marzec i nic nie zrobiłam żeby mieć to dziecko wiec nie odpuszcza żadnego cyklu [emoji23]
Ogólnie to zniechęcona jestem tymi starankami, dieta od października, suple od października i mega mnie to już meczy. Chłopaki dają czadu, ostatnio budzili sie co godzinę wiec trzy doby chodziłam jak zombie teraz śpią bo podaje im syrop, dawka w minimum ale jednak mam ból serca, że wspieram sie farmakologią. Libido pogrążone w śnie zimowym, także źle sie dzieje w państwie duńskim...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam strasznego doła. Przybił mni eten pierwszy cykl chybiony [emoji6]
Teraz cuda wianki.... i ech! Kolejna koleżanka w ciąży z córką [emoji17] i jak sie cieszę, że jest w ciąży i że ma zdrowe dziecko (dość długo sie starała) to aż wyje we mnie dlaczego ja nie mogę? No dlaczego?!
Nie chce Wam tu smucić i jojczec wiec nic nie pisze [emoji87]
Pobucze, pobucze i mi przejdzie.
Pewnie w okolicach owu [emoji6]
W poniedziałek lecę zrobić nad hormonów bo może mam za nisko?
@kura33 warto prowadzić wykresy i mierzyć temp bo masz większa świadomość co sie w cyklu dzieje... albo pozornie masz ta świadomość [emoji23]
Ja siedzę i rozkminiam ciagle te wykresy i w głowę zachodzą co i jak [emoji3]
@Kruszynka123 za wizytę [emoji6]
@Marzycielka86 a Ty kiedy masz wizytę przypomnij?
@Miciur-ka ja tez chciałam zrobić przerwę żeby te cykle wyłapać ale w sumie założenie było ze staram sie do czerwca [emoji87]
A tu już marzec i nic nie zrobiłam żeby mieć to dziecko wiec nie odpuszcza żadnego cyklu [emoji23]
Ogólnie to zniechęcona jestem tymi starankami, dieta od października, suple od października i mega mnie to już meczy. Chłopaki dają czadu, ostatnio budzili sie co godzinę wiec trzy doby chodziłam jak zombie teraz śpią bo podaje im syrop, dawka w minimum ale jednak mam ból serca, że wspieram sie farmakologią. Libido pogrążone w śnie zimowym, także źle sie dzieje w państwie duńskim...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom