reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
u mnie ciągły i pernamentny bol głowy którego już nie mogę znieść... No dramat :( do tego mdłości takie lekki kac przez dzień ale na wieczór to jakiś ARMAGEDON! ja nie mogę wstać do małej w nocy bo tak mnie mdli

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Mam tak samo jak prawie ciągle poczucie kaca co wzmaga się właśnie na wieczór i w nocy a dziś głowę to mi rozsadza... I jedynie co mi wchodzi do jedzenia to owoce i słodycze [emoji516] [emoji87] a po nich mnie jeszcze gorzej mdli [emoji23] także muszę zakupić tonę owoców [emoji6] przyjaciółka dziś dzwoniła pyta jak się czuje i wywnioskowala że ona z dwoma córkami miała to samo więc będzie dziewczynka [emoji66] [emoji23] także Maja Liwia czy też Bianka [emoji23][emoji23](nie mogę się zdecydować) nie ma wyjścia [emoji14]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wykres przedstawia się następująco.
Co myślicie?
1520356151-8848ea865b205cec-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica, ja lubię testy z Rossmanna ostatnio pisałam nawet że to jedyne które wydają się wiarygodne, na te niebieskie nawet nie patrz, one są słabe. Wykres spoko, może jutro podskoczy całkiem tempka w górę? A jaka to apka? Bo od kiedy ovufriend jest płatny nie mam nic fajnego na oku- ściągnełam OvuView ale jak dla mnie jest mało przejrzysty. To może spróbujcie dzisiaj staranka co?

Szczypiorkowa, nic się nie stało! Sama czasami się gubię która z dziewczyn jaka płeć planuje[emoji854]
A karteczka szwagierki...wróżba jak się patrzy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kinga_z1 a to tego nie wiedziałam, że bol głowy i mdłości wieczore na chłopca [emoji23] no to jak tak, to przeżyję i już się zamykam i nie jęczę[emoji23] bratowa nie wie wogole, że jestem w ciąży, tzn wie że chcemy i może planujemy ale nic więcej. Tj ta druga od brata którzy mają mieć badania nasienia. Tamci się Oddzywaja grzecznosc owo [emoji23]

@Kruszynka123 ja słodkie tak o, zjem ale żeby mnie ciaglo to nie. Ale mięso i szczególnie wieprzowine... Jeju no pochłaniam...oczywiście w granicach rozsądku [emoji23] co jest dziwne bo ja bez słodkiego wcześniej jak bez powietrza a w poprzednich ciazach to już wogole [emoji23]

Mam tak samo jak prawie ciągle poczucie kaca co wzmaga się właśnie na wieczór i w nocy a dziś głowę to mi rozsadza... I jedynie co mi wchodzi do jedzenia to owoce i słodycze [emoji516] [emoji87] a po nich mnie jeszcze gorzej mdli [emoji23] także muszę zakupić tonę owoców [emoji6] przyjaciółka dziś dzwoniła pyta jak się czuje i wywnioskowala że ona z dwoma córkami miała to samo więc będzie dziewczynka [emoji66] [emoji23] także Maja Liwia czy też Bianka [emoji23][emoji23](nie mogę się zdecydować) nie ma wyjścia [emoji14]

Śliczne imiona dla dziewczynki:)

Błagam nie Bianka, znam dwie - księżniczki histeryczki brrrr straszne
Liwi nie znam, Maje znam 3 super są :)

Kinga, kiedyś kupiłam te testy i pamietam ze dosyć wczesnie mi pokazywało ovu. A Ty poleciłaś je, wiec dzisiaj je zakupiłam i aż mi ulżyło ze chyba wczorajsza lekarka była słaba i złe oszacowała wielkość jajeczka. Czy staranka dzisiaj? Nie wiem czy już dzisiaj bo jajeczko może mieć myśle max.19mm i czy nie za wczesnie?
Co do apki to mam Ovia, któraś z dziewczyn wczoraj mi to odsunęła-całkiem fajny interfejs. Tempki zapisywani się w baby compie, ale jakoś brakowało mi motywacji żeby to wrzucić w apke. Wczorajsza nieszczęsna wizyta zmobilizowała mnie do tego [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Błagam nie Bianka, znam dwie - księżniczki histeryczki brrrr straszne
Liwi nie znam, Maje znam 3 super są :)

Ok.... Zastanowię się
Zreszta będę taka szczęśliwa jak wszystko będzie dobrze a potem jak jeszcze płeć się uda to już pozwolę mężowi wybrać a on raczej za Mają obstawia[emoji6]

reklama
@Kruszynka123 jak mogę się zapytać. W jaki sposób chcesz powiedzieć o ciąży swoim chłopakom ? Nie boisz się ich reakcji ? Ja mam mniejsze dzieci ale tez ewentualna różnica jak dla mnie będzie duża. I trochę się tego boje choć moje dzieci chciałyby rodzeństwo. Jakie masz podejście do tej różnicy wieku ?

Do góry