reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Oj wlasnie mam stresa jak sie termin owu zmieni [emoji14] no i czy trafimy z praca meza!
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
kinga_z1
@szczypiorkowa12345 kciuki za rozmowe, a myślisz że jak zareagują? Ja wiem że moi teściowie by się ucieszyli
no i dobrego samopoczucia życzę, uroki ciąży- miną i będzie super. Dla Igorka wszystko!
@kredkaczarna @Luisa2018 @baby_girl Wy w tym cyklu zaczynacie? Kciuki!&&&
@Kruszynka123 i kiedy starszemu synowi zamierzacie powiedzieć? O ile Młody się nie wysypał
Ja wieczorkiem znowu zatestowałam testem owu. Niestety rano biel i wieczorem też biel
Kurcze, ciężko chyba znieść samą myśl że "jak to nie wyszło?" Do czwartku jeszcze chwila więc nadzieja umiera ostatnia ale wolę nastawić się na porażkę
Ehh...
@kredkaczarna @Luisa2018 @baby_girl Wy w tym cyklu zaczynacie? Kciuki!&&&
@Kruszynka123 i kiedy starszemu synowi zamierzacie powiedzieć? O ile Młody się nie wysypał
Ja wieczorkiem znowu zatestowałam testem owu. Niestety rano biel i wieczorem też biel
Luisa2018
Kinga za wcześnie na test! Oj my baby to masochistki heh. A z córeczka długo wam zeszło w staraniach ?
My dopiero za miesiąc zaczynamy. Kusiło mnie w tym miesiącu spróbować, ale akurat dzisiaj byłoby 3 dni odstępu a męża nie ma i wróci na owu wiec pass. Przyszły miesiąc będzie bardziej sprzyjający a ja mam zamiar stoczyć wojnę z moim wrogiem czyli ze słodyczami bo czuje ze nadmiar glukozy zagwarantuje mi kolejnego chłopca
My dopiero za miesiąc zaczynamy. Kusiło mnie w tym miesiącu spróbować, ale akurat dzisiaj byłoby 3 dni odstępu a męża nie ma i wróci na owu wiec pass. Przyszły miesiąc będzie bardziej sprzyjający a ja mam zamiar stoczyć wojnę z moim wrogiem czyli ze słodyczami bo czuje ze nadmiar glukozy zagwarantuje mi kolejnego chłopca
kredkaczarna
Ja sie zastanawiam czy te warzywa i kasze mi chlopca nie zagwarantuja i ja tez slodkie jem no nie ma bata. Moze nie ze sklepu ale zawsze
kredkaczarna
A jak ten 5dniowy test vi poszedl Luisa ?
kredkaczarna
Kurcze chodzi mi o te slodkie mamy bb
reklama
Podziel się: