reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kredkaczarna trudno Ci powiedzieć, rób tak czy rób inaczej [emoji23]
Musisz sama to jakoś ogarnąć, zobacz, że staranka dziewczynkowe mega rzadko końca sie po pierwszym cyklu [emoji6]
A był w ogóle taki przypadek? Z wykluczeniem @Ana87 [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ej laski mam wogole mega dylemat. Czy to juz w tym cyklu probowac a musze podjac decyzje juz juz [emoji14] bo wiecie w zasadzie to wg kalendarza chinskiego to od kwietnia do lipca wychodzi mi dziewczynka a w marcu syn [emoji14] i se wkrecam. No i sama nie wiem. Oczywiscie nie powiedziane ze si3 uda od razu ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
@kredka ten chiński to naprawdę z przymrużeniem oka traktuj większość to się nie sprawdza nie polagaj starań tylko na tym kalendarzu i działaj [emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka dwie jednakowe kreski mam 16dc, a juz druga ale o wiele jasniejsza pojawia sie 14dc...dlatego myslałam o złotym strzale zaraz po pojawieniu sie pierwszej jasnej kreseczki...tyle badan przez guza na przysadce..niby juz sa jego sladowe ilosci ale dopki nie bedzie czysto - o ile kiedys bedzie to beda mi zlecac takie badania..no i w poprzedniej ciazy mialam kamienie i zastoj moczu na nerce no i te uciazliwe wymioty których przyczyna do dzis jest nie znana a moj gin chce zrobic wszystko aby sie sytuacja nie powtórzyła

@leeleeth Boże jak super, że masz taka gromadke!! no coreńka ewidentnie by się przydała :D starsz sie w tym miesiącu??

Leeleeth ja też wczoraj dostałam @ to znaczy, że tak samo zaczynamy cykl :) kibicuje, żeby tym razem Ci się udało ustrzelic zdrowa dziewczynkę :)

Kruszynka fajna ta wróżba z obrączka :) mi wyszła 2 dzieci, dziewczynka i chłopczyk :D hehe, ciekawe jaka sprawdzalnosc :D

Grabcia powodzenia z badaniami. Oby wszystko wyszlo w normie :)

Kredka działaj i nie wierz w zabobony ;)

Leeleeth-co ty! Czuje lekka ulge dzis ale wczoraj myslalam ze szpital zalicze :/, taki mialam nagły bol eh, musze uwazac i w razie ostrego bolu szpital bo moze sie jajnik skrecic a wtedy kaplica -masakra caly czas stres

Ja wlasbie kupie teraz inofolic i zobacze jak bedzie dzialac

Kruszynka oby wyszlo z obraczki prawidlowo, tylko ja chyba jak robie to zawsze odwrotnie ze kolko to chlopy a przod tyl laski, ale a kazdym razie wychodzi mi 2x kolko i 3 razy wahadlo to mi to obojetne byle by 2 płcie byly [emoji23], prenatalne to tylko usg,

Marzycielka-corki po inozytolu a plus clo to juz w ogole wiecej jak 50/50 :) , takze czekam na nuba twojej dzidzi! Sama w moim girl.sway tez zastosuje inositol i clo, :) gdzie nie zapytam to dziewczyny pisza "sways girl" takze jak najbardziej brac :D

Kredka-jak to sie.mowi -czego sie nie zrobi dla tej corki [emoji23]
Mi sie akurat cos w cyklu miesza to bede napewno pic, tak widze z czytania ze dziewczyny sie łapia wszystkiego zeby byla ta corka ,jak wiesz kiedy masz owulacje dokladnie to ja bym dawala.od razu :) tylko ja to ryzykantka jestem[emoji23]

Grabcia to dobrego masz gina :) ! Jesli zawsze masz 2 kreski cd16 to ja bym sie starala cd 14 wieczorem albo cd 15 rano,

Ja oczywiscie szpital w domu... zarazona od naszego bąbla :/, siedzimy przymusowo w domu a taka fajna pogoda dzis :/ eh, za to szopinguje online i maz mnie chyba zastrzeli.zmieniam nam kolory w salonie/jadalni buhaha [emoji23] dobrze ze swoja karta place ale maz i tak mnie zje ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka zdrówka życzę [emoji6]
A na tych prenatalnych jest możliwość zobaczyć płeć? [emoji51]
Co do wróżby to mi zawsze babcia mówiła że z dziada pradziada kółko to dziewczynka a wahadło przód tyl chłopak i o dziwo moim znajomym się sprawdza a najdziwniejsze że mojemu staremu wych tak samo jak mnie[emoji15]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka jest sens brać inozytol od 6 dnia cyklu przy owu w 14-15dc? Bo to tylko do owu? Mimo, że w ulotce nic takiego nie jest napisane żeby przestać brać? Nie wiem czy mam kupić na szybko? Tylko no będę brać od 6dc, mogę tak? Dodam, że cykle mam regularne.

reklama
A to musi być inofem lub ovarin? Znalazłam inozytol kapsułki 45szt i to za mniej niż 20zł :D 500mg w kapsułce, a w takim ovarinie jest 550mg. Co myślicie?

Do góry