reklama
Luisa2018
Fanka BB :)
Heheh a dla mnie zrobienie córeczki to jakaś magia. Wydaje mi się ze to szanse 10 na 100 a nie 50/50
Najlepsze ze dziś 18 dc a owu dalej nie było. Masakra..... także hm nie wiem jak ja mam zrobić w następnym cyklu 2-3 day off eh
U mnie dziś na obiad kotlety warzywne, z ryżem, jakaś sałatka. Wczoraj był krupnik, a jutro myśle nad krokietami z mozarella i pieczarkami.
Najlepsze ze dziś 18 dc a owu dalej nie było. Masakra..... także hm nie wiem jak ja mam zrobić w następnym cyklu 2-3 day off eh
U mnie dziś na obiad kotlety warzywne, z ryżem, jakaś sałatka. Wczoraj był krupnik, a jutro myśle nad krokietami z mozarella i pieczarkami.
Kruszynka123
kitqa
Leeleeth założyłam konto ale nie widzę darmowego pdf'a albo jakaś ślepa jestem. Gdzie go szukać?
A co do obiadu to u mnie dziś: pierś z kurczaka z warzywami z patelni i ogórek kiszony [emoji39] [emoji39]
Jutro ćwiartki z kurczaka z piekarnika ze smażonymi ziemniakami
Czy wam też działa inaczej apka po aktualizacji? Nie mam w subskrypcji tego wątku.... Ekhmmm
A co do obiadu to u mnie dziś: pierś z kurczaka z warzywami z patelni i ogórek kiszony [emoji39] [emoji39]
Czy wam też działa inaczej apka po aktualizacji? Nie mam w subskrypcji tego wątku.... Ekhmmm
szczypiorkowa12345
Leeleeth założyłam konto ale nie widzę darmowego pdf'a albo jakaś ślepa jestem. Gdzie go szukać?
Łoooojezusiedrogi mój... Ale bym zjadła kiszonegoi ogórka ... Takiego kwaśnego
szczypiorkowa12345
I baaaardzo dobrze robisz ze nie dajesz nr karty. Niestety to działa tak, że faktycznie te 30 dni masz za free ale później masz np maila w środku nocy że do 3 godzin musisz się wylogowac inaczej masz konto premium za 300$ na rok i dopiero składając tysiące podań masz je ewentualnie kasowane (ale już za to co dotychczas płacisz). Nie muszę dodawać że przelicznik dolara do złotówki jest dramatyczny!Leeleeth znalazłam ale... Niby jest za 30 dni za darmo tylko chcą aby podać nr karty. A tego nie zrobię
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
kitqa
No no szczypiorkowa ja właśnie znam takie numery...I baaaardzo dobrze robisz ze nie dajesz nr karty. Niestety to działa tak, że faktycznie te 30 dni masz za free ale później masz np maila w środku nocy że do 3 godzin musisz się wylogowac inaczej masz konto premium za 300$ na rok i dopiero składając tysiące podań masz je ewentualnie kasowane (ale już za to co dotychczas płacisz). Nie muszę dodawać że przelicznik dolara do złotówki jest dramatyczny!
Trzymaj się, oby mdłości minely już jutro
Jak bym mogła to poczestowalabym cię kiszonym ogórkiem z własnego kieszenia [emoji39] a ogoreczki mam od wuja które rosły na kupce od kurek zielononóżek haha
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: