reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Naomi bo wg GD to chodzi żeby był jeden stosunek w płodne. Nie ważne czy w owu czy 3 dni przed itd. To na dziewczynkę.
Moim zdaniem za dużo czynników żeby opierać się na jednym ze to dzięki temu ta córka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Naomi rób tak samo. Bo czytałam staranka jednej na GD która ma dwie córki i kombinowała innymi metodami żeby mieć trzecia córkę a wyszedł jej chłopczyk. Co byłam pewna ze jej się uda bo jednak miła „predyspozycje”
A co 4 dzień liczymy 1 dc i wtedy 4 dc i 8 dc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie Czytam was juz od jakiegos czasu.... i postanowilam wkoncu sie odezwac mam 2 synkow, a teraz jestem w 3 ciaży no i marzy mi sie dziewczynka... bylam dzis na usg to jest 23+5 i lekarz zasugierowal......, moze jakos wy sprujecie ocenic ze zdjecia ktore wstawie, to potem wam napisze co zasugierowal... tylko nie mam pojecia jak tu sie zdjecia wstawia... pomozcie...

Witajcie Czytam was juz od jakiegos czasu.... i postanowilam wkoncu sie odezwac mam 2 synkow, a teraz jestem w 3 ciaży no i marzy mi sie dziewczynka... bylam dzis na usg to jest 23+5 i lekarz zasugierowal......, moze jakos wy sprujecie ocenic ze zdjecia ktore wstawie, to potem wam napisze co zasugierowal... tylko nie mam pojecia jak tu sie zdjecia wstawia... pomozcie...

Witaj @Katrinaa :)
Gratuluję ciąży.
A zdjęcie? Musisz ściągnąć aplikację babyboom a tam już sobie poradzisz ;)

reklama
Jak myslicie?:) Chlopiec czy dziewczynka ?
IMG_20180322_192814.jpg

Załączniki

• IMG_20180322_192814.jpg
    IMG_20180322_192814.jpg
    516 KB · Wyświetleń: 445
Do góry