reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dziewczyny ja zawsze na takich obrotach przy dziewczynach byłam słabsza ale teraz naorawde na wieczór muszę się złapać na tym że przecież jest Igor
Która to pisała że w chłopczykowej je się pomarańcze ich opisy paprykowe bo jak ja ich nie nawidzilam tak teraz aż mnie trzęsie na ich widok hahaha no przecież podświadomie chyba nie można sobie zmienić upodobań kulinarnych?
05.04 - wysyp wizyt
Która to pisała że w chłopczykowej je się pomarańcze ich opisy paprykowe bo jak ja ich nie nawidzilam tak teraz aż mnie trzęsie na ich widok hahaha no przecież podświadomie chyba nie można sobie zmienić upodobań kulinarnych?
05.04 - wysyp wizyt
Kredka -tak mam.czekac , moze cos sie jutro zdarzy
i w koncu zaczne nowy cykl ugh, moj ginek dobry jest i mowi ze okres bedzie 
Baby girl - no wlasnie jestem mega do tyłu :/ juz tez powinnam miec nastepną owulke a tu huk, :/
Haha chyba maz twoj lubi dzieci ze juz 4 nawet planuje [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Baby girl - no wlasnie jestem mega do tyłu :/ juz tez powinnam miec nastepną owulke a tu huk, :/
Haha chyba maz twoj lubi dzieci ze juz 4 nawet planuje [emoji23]
Marzycielka86
Gosica ważne że urosła, a różnica może być dlatego że inne laboratorium a i później robiłaś betę o 5h. Powtórz we środę i zobaczysz czy rośnie, narazie nie martw sie nie potrzebnie :-)
szczypiorkowa12345
@Gosica ja obstawiam inne lab plus inna porę dnia. W ciąży jednak przy becik liczysz każdy szczegół. Jak znam się je to nawet nie zwróciłabym uwagi o różnice 0.5 bo z doświadczenia wiem że lab są kompletnie różne. 4lata temu miałam barszo ostra tarczyce, badania itd itd itd ważna była też krew i jej wyniki. Zawsze robiłam w jednym lab, o tej samej godzinie - tak ki kazano żeby wyniki były miarodajne. 1 cholerny raz porostu się je wyrobiłan i zrobiłam w jakims innym byleby mniej więcej trafić w godzine pobrania. Wyniki były kompletnie inne o równiny się na tyle że lekarz chciał mi podnieść dawkę leku!!! Kiedy poszłam do Pan z ww lab okazało. Się że zapomniały o mojej porobce i ta czekała do popołudnia - i wyniki poszły się piepszyc...
Więc naprawde Oddychaj głęboko!
Więc naprawde Oddychaj głęboko!
reklama
Kitqa-słodycz sama [emoji7]
Babygirl-jak idziesz ponizej 4 to wybijasz wszystko,max do 4 nizej nie schodz,
Gosica-spokojnie tez mysle jak szczypiorkowa ze inne labo ,a bedzie dobrze
Babygirl-jak idziesz ponizej 4 to wybijasz wszystko,max do 4 nizej nie schodz,
Gosica-spokojnie tez mysle jak szczypiorkowa ze inne labo ,a bedzie dobrze
Podziel się: