reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny, naprawdę dziękuje Wam za pamięć. Ale przeżywacie razem ze mną, wiem ze nie jestem sama. Nadal nie mam wyników. Przeginają. [emoji30]
Szczypiorkowa, o to córka już wie o ciazy. U nas mąż chciał mówić starszemu synowi ale zabroniłem. Jakoś mam złe przeczucia, chyba wole czeka przynajmniej do tego 7/8 tyg kiedy będziemy sprawdzali serduszko. Musi być Igor z siusiakiem.
Leeleth, obiecuje ze jak tylko poznam betę to dam Wam znać w trybie ekspresowym.
Biorę głęboki oddech, tez możesz! [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica, ale mi serce zabiło jak zobaczyłam, że napisałaś, a tu lipa, wyników nie ma. Cieszę się, że nam dałaś znać! No i niech już te wyniki będą!

@Gosica wiem co czujesz. Ja jak leżałam w 5 tyg ciąży bo dostałam plamien, to tez czekalam na wynik bety z ogromnym stresem. Mnie to wykańczało i sobie obiecałam, że nie będę chodziłam na betę w kolejnej ciąży

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Michasiaa, masz racje to jest mega stresujące. Licze naprawdę na ten przyrost tym bardziej ze poziom beta jak na 5 tydzień mam nisko [emoji29] Boże, niech mnie przynajmniej ten przyrost pocieszy.

Mihasiaaa, będą na pewno. Moja próbka poszła do labu z kolejnym kurierem. Myśle, ze najpóźniej wyniki powinny być OK.20:20- tak przynajmniej wynika z historii moich dotychczasowych wyników w systemie.

reklama
Dziewczyny, dziękuje za czeka je na wyniki i przeżywacie to razem ze mną. Niestety nie mam dobrych wieści. Ost w pon beta była 44, dzisiaj niestety 42 [emoji29] cos poszło nie tak. Cos mnie te niskie poziomy niepokoiły i miałam dobre przeczucia. Musze się jakoś otrząsnąć, poczekać na @, nabrać silni liczyć na kolejny cykl.

Do góry