reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,i u mnie jak sie okazalo bedzie trzeci chlopiec, a dwoch lekarzy twierdzilo ze dziewczynka, widocznie siurek sie niezle chowal wiec bede mama tylko chlopcow
Ehhhh czyli póki co, żadna z nas 'nie zaplanowała płci' hahahaha
No życie. Co zrobimy
Matko na mam tylko chłopiecch imion a dla dziewczynki myślę i myślę i mam tylko jedno które mąż jak słyszy mówi że nie
On chce Anite, Kinge, Joannę.... Ale jakoś mnie tak nie przekonują... :/
kredkaczarna
Inga [emoji7] sama mezy proponowalam
Cudowne imie. Powiem wam ze zaczynam totalnie przestawac w wierzyc w to planowanie
Cudowne imie. Powiem wam ze zaczynam totalnie przestawac w wierzyc w to planowanie
szczypiorkowa12345
Inga [emoji7] sama mezy proponowalam
Cudowne imie. Powiem wam ze zaczynam totalnie przestawac w wierzyc w to planowanie![]()
Nie wolno przestawiać wierzyć!
Ale na podstawie kilku ostatnich usg dziewczyn z forum faktycznie można wyciągnąć pewne wnioski haha
No ale dziewczyny przecież któreś musiało się udać!!! To może i Wam (staraczkom) też się uda
Imama
Katri kurde No to szok! Przykro mi. Jednak najgorzej jak człowiek się nastawi a tu taka „niespodzianka”. Lepiej od początku chociaż wiaodmo znów się ma nadzieje do końca. Masz zdjęcie siusiaka? Widzisz wg mnie na zdj bardziej na chłopca a lekarz stwierdził z tego wcześniejszego córkę to bardzo dziwne!
My do końca nie mieliśmy imienia. Tzn ja pare wybrałam ale mąż nie bardzo ale się wkoncu na porodówce zgodził.
My do końca nie mieliśmy imienia. Tzn ja pare wybrałam ale mąż nie bardzo ale się wkoncu na porodówce zgodził.
reklama
Kruszynka123
Ja też już bym chciała tak na 100%wiedziec [emoji53] zobaczę jak finansowo będzie jak mi przyjdzie szybciej przelew to 3 go pójdę do gina (on tylko prywatnie przyj) żeby już mieć pewność że napewno Gabryś będzie.... Dziewczyny mi pisaly na grupie na fb żeby w 12 Tc do końca nie wierzyć w te okreslanie plci bo mnóstwo pomyłek ehhh tylko mi w głowie mieszają [emoji29]Boszzzzzz dlatego tak żałuje, ze w pl nifty takie drogie!!!
Chciałabym szybko znac płeć jakakolwiek by była :-) by sobie w głowie poukładać :-) no co zrobić.
Podziel się: