reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
@kitqa doskonale Was rozumiem. My mieszkaliśmy w mieszkaniu 2p i już z 1 córka było ciasno, później przeprowadzilismu się do moich rodziców bo budoealisny dom bardzo blisko mojego domu rodzinnego i tak było wygodniej a nie dojeżdżać codziennie po 50km (a tak się złożyło że oboje mamy bliżej teraz do pracy). I gdybyśmy się nie wybudowali to pewno nie byłoby 3ciego dziecka. Pomimo, że rodziców mam naorawde super, liczyłam dni do przeprowadzki. Teraz mamy 4 pokoje sypialniane i jest super.
zatem u Was to takie barsziej dołożenie planów a nie całkowicie zaprzestanie 
kitqa
Szczypiorkowa oby, oby, choć dobrze nam w 4rke : ) i chcemy trochę pożyć.
Mnie to takie przyziemne sprawy zaprzataja głowę typu: jakie auto trzeba kupić aby zmieściły się z tyłu 3foteliki? Mamy kombiaka i wczoraj Zmiescilam się na styk z tyłu z dziewczynakami hehe
Mnie to takie przyziemne sprawy zaprzataja głowę typu: jakie auto trzeba kupić aby zmieściły się z tyłu 3foteliki? Mamy kombiaka i wczoraj Zmiescilam się na styk z tyłu z dziewczynakami hehe
szczypiorkowa12345
Tak znam toSzczypiorkowa oby, oby, choć dobrze nam w 4rke : ) i chcemy trochę pożyć.
szczypiorkowa12345
Dziś byłam w kościele i zauważyłam, że na wsyztskie pary tylko 4ry które były w moim zasięgu wzroku miały pary dzieci (i to takie starszaki) A reszta same dziewczynki lub chłopcy... O czym ja na tej mszy myślę ahahahaha 
Dziewczyny ski się śniło że rodziłam, sceneria jak identyczna i byłam pewna, że rodzenia córkę, mówię do Karola że już się nie mogę doczekać jak zobaczę Inge, na co lekarz podnosi mi dziecko i gratuluje mi syna .. Ja mówię że nie! I z takim oburzeniem i złością wręcz, ze przecież córka ma być. Żeby sprawdzil dokaldnie, na co on do mnie ze i dość nikt inny ze mną nie rosół i dzieci nje pomylił i że przecież pepowina jeszcze jest ahahahahahaha haha

Moje sny są dziwne! Ja naprawdę już wiem, że będzie córeczka.
i nawet podświadomie nie liczę, że to się zmieni 
Dziewczyny ski się śniło że rodziłam, sceneria jak identyczna i byłam pewna, że rodzenia córkę, mówię do Karola że już się nie mogę doczekać jak zobaczę Inge, na co lekarz podnosi mi dziecko i gratuluje mi syna .. Ja mówię że nie! I z takim oburzeniem i złością wręcz, ze przecież córka ma być. Żeby sprawdzil dokaldnie, na co on do mnie ze i dość nikt inny ze mną nie rosół i dzieci nje pomylił i że przecież pepowina jeszcze jest ahahahahahaha haha
Moje sny są dziwne! Ja naprawdę już wiem, że będzie córeczka.
kredkaczarna
Moj maz dzis zepsol moje plany no i beda do 26 kroliki z zabezpieczeniem i w docelowym dniu dobieto bez [emoji14] i tak jakos nie licze na ten cykl wiec no zobaczymy
Kruszynka123
Z moją podświadomoscia niestety nie jest za dobrze [emoji34]Dziś byłam w kościele i zauważyłam, że na wsyztskie pary tylko 4ry które były w moim zasięgu wzroku miały pary dzieci (i to takie starszaki) A reszta same dziewczynki lub chłopcy... O czym ja na tej mszy myślę ahahahaha
Dziewczyny ski się śniło że rodziłam, sceneria jak identyczna i byłam pewna, że rodzenia córkę, mówię do Karola że już się nie mogę doczekać jak zobaczę Inge, na co lekarz podnosi mi dziecko i gratuluje mi syna .. Ja mówię że nie! I z takim oburzeniem i złością wręcz, ze przecież córka ma być. Żeby sprawdzil dokaldnie, na co on do mnie ze i dość nikt inny ze mną nie rosół i dzieci nje pomylił i że przecież pepowina jeszcze jest ahahahahahaha haha![]()
![]()
Moje sny są dziwne! Ja naprawdę już wiem, że będzie córeczka.i nawet podświadomie nie liczę, że to się zmieni
![]()
Marzycielka86
Szczypiorkowa a kiedy masz jeszcze wizytę?
Ja już zaczynam mieć stresa przed wizytą i nerwy robią swoje :-(
Ja już zaczynam mieć stresa przed wizytą i nerwy robią swoje :-(
szczypiorkowa12345
Z moją podświadomoscia niestety nie jest za dobrze [emoji34]
Ja wiem, że jest ciężko. Mi też jest czasem jak pomyślę, że kurcze taki babibniec. Mąż zostanie 'samotnym samecem'
Wczoraj widziałam się znajoma z pielęgniarka - położna, i pyta się o objawy ciąży więc jej mówię co i jak na co ona wręcz pewna w głosie że bankowo chłopak że za dużo objawów a już biust w szczególnie, że nie zmienił się jeśli przy dziewczynach rósł jak szalony. Ehhh ... I co?
reklama
szczypiorkowa12345
@Marzycielka86 ja wizytę mam już teraz 26.o4 ale głównie dlatego że mam wyniki z krzywej cukrzycowej plus przedłużenie L4 
Podziel się: