reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Justyna raczej nikt nie powie Ci kiedy najlepiej dzialac bo nikt nie chce brac za to odpowiedzialności... Moze byc tak, ze pietwszy pecherzyk noe pekl i sie wchlonie i bedzie na dniach moze za 3-4 dni kolejne podejscie do owulacji wiec testuj dalej i obserwuj sluz i szyjkę
Szczypiorkowa ja tez w 18 tyg ciazu ostatecznie dowiedzialam sie, ze 3 tez corka na prenatalnych w 12 tc tez nub byl plaski ale lekarz mi wowczas powiedzial, ze jeszcze za wczesnie, jednak ja jak zobaczylam ludzika pierwszy raz na USG wlasnie na prenatalnych to poczulam, ze to dziewczynkami jest i nawet jak przyszlam do domu to mowilam do meza, ze czuje, ze to jednak babeczka bedzie, takie pierwsze uczucie jak ja zobaczylam, chcialam calym sercem się mylić, ale jednak sie nie myliłam i nub u nas się nie uniósł... Ale wiele osob cieszy sie w 12 tyg z dziewczynki a na kolejnym usg okazuje sie, ze jednak chlopiec... Moze i u Ciebie tak bedzie &&
Szczypiorkowa ja tez w 18 tyg ciazu ostatecznie dowiedzialam sie, ze 3 tez corka na prenatalnych w 12 tc tez nub byl plaski ale lekarz mi wowczas powiedzial, ze jeszcze za wczesnie, jednak ja jak zobaczylam ludzika pierwszy raz na USG wlasnie na prenatalnych to poczulam, ze to dziewczynkami jest i nawet jak przyszlam do domu to mowilam do meza, ze czuje, ze to jednak babeczka bedzie, takie pierwsze uczucie jak ja zobaczylam, chcialam calym sercem się mylić, ale jednak sie nie myliłam i nub u nas się nie uniósł... Ale wiele osob cieszy sie w 12 tyg z dziewczynki a na kolejnym usg okazuje sie, ze jednak chlopiec... Moze i u Ciebie tak bedzie &&
Justyna_maj2017
Maran-atha ja chcę tylko porady i przecież nie chce Was ścigać po Polsce, że źle mi doradzilyscie [emoji6] dla mnie te testy to czarna magia i intuicja podpowiada mi, żeby dzisiaj zadziałać [emoji6]
mihasiaaa
Ja mogę Ci tylko napisać, ze z synkiem kochalismy sie codziennie od 10 dc do konca owulacji czyli 14 dc, uzywalam zelu concieve plus oraz robilam świece po stosunku [emoji14] Dla mnie zrobienie chłopca jest duzo prostsze niż dziewczynki, ale każda co ma określoną płeć dla niej do bułka z masłem.Maran-atha ja chcę tylko porady i przecież nie chce Was ścigać po Polsce, że źle mi doradzilyscie [emoji6] dla mnie te testy to czarna magia i intuicja podpowiada mi, żeby dzisiaj zadziałać [emoji6]
Kruszynka123
Dokładnie[emoji16]dla mnie również chłopiec to cyk pyk i gotowe[emoji6]Ja mogę Ci tylko napisać, ze z synkiem kochalismy sie codziennie od 10 dc do konca owulacji czyli 14 dc, uzywalam zelu concieve plus oraz robilam świece po stosunku [emoji14] Dla mnie zrobienie chłopca jest duzo prostsze niż dziewczynki, ale każda co ma określoną płeć dla niej do bułka z masłem.
A testy owulacyjne u każdej wych inaczej u mnie te same testy z tej samej firmy raz pokazały owulacje a raz wogole ciągle kreska była jasna a owu zawsze była potwierdzana wtedy monitoringiem, malo tego w szczęśliwym cyklu testy owu cały czas pokazywały ledwo ledwo ta kreskę a już mamy 18tc zatem to nie jest wyznacznik najlepiej jeszcze dodatkowo mierzyć temp i obserwacje śluzu.
gorligorligor
Ja też mam wizytę w czwartek i też tradycyjnie wejdę godzinę później; ) @szczypiorkowa12345 może Ty z moich okolic jesteś? 
U nas będzie teraz jakieś badanie serduszka. Buziaki dla Was.
U nas będzie teraz jakieś badanie serduszka. Buziaki dla Was.
gorligorligor
Marzycielka ja coś czuję u Ciebie to tutu z brokatem. No bo w końcu ktoś tutaj na forum musi "trafić" tego totka 
gorligorligor
A w sobotę Dzień Mamy mamy 
szczypiorkowa12345
@gorligorligor ja z Małopolski okolice pomiedzy Zakopanem a Nowym Targiem
@mihasiaaa dla mnie dziopke zrobić to totalny relaks - ot króliczki do momentu owu i tyle, koniec. A chłopak ? Matko z córką ... Nie da się
@maran-atha a ja sama nie wiem, jakos aż tak nie wierzyłam wtedy lekarzowi że to na 100% dziewczynka. On był tak dziwnie rozkojarzony i ogólnie nieskładny że ja miałam wtedy mieszane uczucia , plus wiadomo lekki szok
ja się nastawiam na 3cia dziewczynke i raczej nie wierzę w to że jutro ewentualnie usłudze cusłudze cos innego 
@mihasiaaa dla mnie dziopke zrobić to totalny relaks - ot króliczki do momentu owu i tyle, koniec. A chłopak ? Matko z córką ... Nie da się
@maran-atha a ja sama nie wiem, jakos aż tak nie wierzyłam wtedy lekarzowi że to na 100% dziewczynka. On był tak dziwnie rozkojarzony i ogólnie nieskładny że ja miałam wtedy mieszane uczucia , plus wiadomo lekki szok
reklama
Marzycielka86
Gorligorligor oby twoje przeczucie się nie myliło :-) to byłby najpiękniejszy prezent na dzień matki ;-)
Podziel się: