reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Czekamy na wieści!!!
U nas już lepiej wracam do żywych więc powoli będę pisac
wczoraj miałam niezapowiedziany zlot koleżanek sióstr itp... I na 8 dzieci była tylko 1 dziewczynka... No coz..kiedys musi być 2...mezus pojechał w delegację więc sami jesteśmy aż do soboty ale co najlepsze wczoraj się zbuntowal co do planowania i było do końca... No ale szansa na ciążę 4-5dni przed owu jest bardzo oo mała tym bardziej że może się owu Przesunac przez chorobę
U nas już lepiej wracam do żywych więc powoli będę pisac
belle81
@Kruszynka123 a jak tu się czujesz? Jak dzidziuś,mocno fika?
belle81
No z facetami to nie nadążyszCzekamy na wieści!!!
U nas już lepiej wracam do żywych więc powoli będę pisacwczoraj miałam niezapowiedziany zlot koleżanek sióstr itp... I na 8 dzieci była tylko 1 dziewczynka... No coz..kiedys musi być 2...mezus pojechał w delegację więc sami jesteśmy aż do soboty ale co najlepsze wczoraj się zbuntowal co do planowania i było do końca... No ale szansa na ciążę 4-5dni przed owu jest bardzo oo mała tym bardziej że może się owu Przesunac przez chorobę
Zdrówka dla Ciebie
A szansa jest zawsze. Ja mówię że jak jest sex to może być ciąża nie zależnie od planów i wyliczeń
Grabcia123
No robimy testy będziemy widziećNo z facetami to nie nadążyszzrobi jak zechce. Faktycznie jak byłaś mocno chora i bralas leki to mogło się poprzesuwać.
Zdrówka dla Ciebie
A szansa jest zawsze. Ja mówię że jak jest sex to może być ciąża nie zależnie od planów i wyliczeń![]()
Grabcia123
Trzymamy kciuki my za miesiąc będziemy próbowaćU nas maraton króliczkiwania zakończony. Wczoraj na 95% była owu,a sexy codzienne od 8dc. Zobaczymy...
belle81
Tara raraNo robimy testy będziemy widziećno mąż mówi że jak się nie uda to za miesiąc będzie się starał być grzeczny
![]()
Faceci lubią coś odwalić po swojemu,wiem z doświadczenia z zeszłego cyklu.
No mój M przeszcześliwy z takiego starania
reklama
maran-atha
Szczypiorkowa &&&&
Podziel się: