reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ok :) spanikowała właśnie sobie zaaplikowałam. Szkoda ze nie mam duphastonu ale wytrwam do poniedziałku. W sumie w każdej ciąży miałam krwiaka a on się wchłania dopiero po 12 tyg u mnie :)

Muszę być dobrej myśli. fajnie ze was mam bo nie mam się komu pożalić , mąż mówi ze bankowo jest dobrze heh ;)

reklama
Ok :) spanikowała właśnie sobie zaaplikowałam. Szkoda ze nie mam duphastonu ale wytrwam do poniedziałku. W sumie w każdej ciąży miałam krwiaka a on się wchłania dopiero po 12 tyg u mnie :)

Muszę być dobrej myśli. fajnie ze was mam bo nie mam się komu pożalić , mąż mówi ze bankowo jest dobrze heh ;)
Grunt to pozytywne nastawienie. Ja akurat w tej ciąży mniej panikuje niż w poprzedniej, ale też mam więcej na głowie i mniej czasu na myślenie ;) Mi z objawów ciazowych to zostal tylko niesmak w ustach i bol piersi. Wizyta dopiero 3 sierpnia, nie wiem jak ja wytrzymam...

Heh ja już mam dwójkę i tez sporo na głowie jednak ten strach i tak mam jakiś wewnętrzny. Ale co zrobić czekam na poniedziałek.

Do 3 sierpnia kupa czasu, ale już słyszałaś serduszko wiec trzeba być dobrej myśli <3 i uzbroić się w cierpliwość :)

Dziewczynki eh. Wstałam rano i mam lekkie plamienie takie bezowe. Staram się nie panikować, bo z synkiem tez miałam i świadczyło to o krwiaku - pomógł pogesteron. Muszę dotrwać jakoś do wizyty poniedziałkowej. Mam luteinę 100mg dopochwowa. Jak często ja stosować? I jak tu się nie schizowac.

Bierz połówki, rano i wieczorem. 50mg to wystarczająco na raz [emoji6]
Trzymam kciuki za Was [emoji1307]

Ja tez w ostatniej piątej ciąży nie miałam żadnych objawów, raz zwymiotowałam ale w sumie chyba z nerwow [emoji6]
Tez świrowałam, chyba nigdy nie podchodzi sie na luzie bez względu która ciąża [emoji55]
Daj znac co u Was!

@Luisa2018 na pewno będzie wszystko dobrze!!!!
co do staraczek...zarraz mam miec @, pozniej jeszcze jedna @..niby do moich sierpniowych staran tak blisko a tak daleko..w sumie 2 miesiace prawie...a tak chcialabym juz...normalnie jakbym wiedziala ze juz raz dwa i bedzie dzidzius...oj bedzie duze rozczarownie..
@Wymarzona C to czekamy na efekty :D:D

@Luisa i ja spanikowałam. Ogarnęła mnie jakaś myśl o poronieniu i dzisiaj nic innego nie robię jak sprawdzam czy piersi mnie nadal bolą... A myślałam, że będzie spokojniej niż w poprzedniej :(

reklama
Do góry