reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochane mam pytanie do was :) w jaki sposób można zwiększyć szansę na zagniezdzenia zarodka?? Czytałam gdzieś o jakimś ananasie.. Może coś jeszcze ?

reklama
Leeleeth przesyłka doszła. Wypróbuje na następny cykl. Chyba że się udało ;) i nie będzie potrzeba, to pojedzie dalej.

Hej Dziewczyny :)

Temperatura wzrasta po owu, a wiadomo ile dokładnie godzin po owu? Czy np jeśli rano temp poszybowała do góry, to opłaca się od razu po zmierzeniu temp zrobić staranka (na O+12) czy już za późno? Orientuje się może któraś? :D

Ostatnia edycja:
reklama
WymarzonaC ja też używam testów, już ok 10 cykl i mimo, że 2 dni temu już powinny być pozytywne, a owu powinna być najdalej dziś - to testy wciąż bardzo blade, a temp nisko. Więc albo cykl bezowulacyjny, albo testy nie wychodzą, albo jeszcze nie czas. Ale jeśli testy felerne i jednak temp np jutro poleci w górę, to chyba zaryzykuję od razu z rana staranka żeby mieć poczucie niestraconego cyklu ;) tylko zastanawiam się ile godzin przed skokiem temp może być owu i w związku z tym czy w ogóle starania po skoku mają jakiś sens :confused:

A u Ciebie pięknie temp się trzyma! Niech już tak zostanie i za 3 dni będą 2 kreski na teście, o tak :D

Do góry