reklama
martoosia04
Fanka BB :)
mihasiaaa
Mi rossmanowskie w 10 dpo pokazał słabą kreskęZobacz załącznik 880593
Ten tylko był w aptece. Nie wiem co to za czułość.
Edit: to 25... chyba przejadę się po jakieś 10... co polecacie? Rossman?
Grabcia123
@martoosia04 rano rób nowy test z czułością10... Czekamy!!!
Wgl dziewczyny powiedzcie jeśli z synkiem test z słabsza kreseczka wyszedł dopiero 6dni po spodziewanej @ to z dziewczynka może wyjść np wcześniej????
Czytam wasze wpisy że nikt się nie cieszy z waszych ciąż bo np kolejny róż to mnie szlag jasny trafia!! Nosz kuźwa... Zamiast się cieszyć że jest dzidziuś i tylko modlić się żeby było wszystko ok to jeszcze jakieś ale... Boże.. Tyle wokół chorych dzieci albo niedonoszonych ciaz... Chciałabym poprostu być w ciąży.. Owszem suple dieta zostają ale chce porostu zajść... Każde dziecko będę kochać tak samo tylko żeby je mieć... Zaczynam łapać dola
mezus dziś rano pojechał wraca za 9 dni czyli idealnie 3 dni po owu... Niby postara się wyrobić wcześniej ale wątpię...
, Starania dopiero za miesiac
Do bani to wszystko 
Wgl dziewczyny powiedzcie jeśli z synkiem test z słabsza kreseczka wyszedł dopiero 6dni po spodziewanej @ to z dziewczynka może wyjść np wcześniej????
Czytam wasze wpisy że nikt się nie cieszy z waszych ciąż bo np kolejny róż to mnie szlag jasny trafia!! Nosz kuźwa... Zamiast się cieszyć że jest dzidziuś i tylko modlić się żeby było wszystko ok to jeszcze jakieś ale... Boże.. Tyle wokół chorych dzieci albo niedonoszonych ciaz... Chciałabym poprostu być w ciąży.. Owszem suple dieta zostają ale chce porostu zajść... Każde dziecko będę kochać tak samo tylko żeby je mieć... Zaczynam łapać dola
kitqa
Szczypiorkowa przykro mi że musisz wysłuchiwac tych okropnych tekstów, tym bardziej że jesteś w ciąży. Wierzę że dobro powraca a za te przykrości źli ludzie zostaną ukarani.
A co do stulejek to mój mąż miał : ) z czego jestem bardzo zadowolona bo taki siusiak po zabiegu jest ładniejszy ([emoji23]) i bardziej higieniczny [emoji6]
Także tego.. jakbym miała syna to też bym mu ciachnela haha jakby była taka potrzeba oczywiście
A teraz drogie Panie mam pytanie : ) ale zrymowalam [emoji4]
Czy któras ma takie auto do którego wchodzą 3 foteliki z tyłu?!
A co do stulejek to mój mąż miał : ) z czego jestem bardzo zadowolona bo taki siusiak po zabiegu jest ładniejszy ([emoji23]) i bardziej higieniczny [emoji6]
Także tego.. jakbym miała syna to też bym mu ciachnela haha jakby była taka potrzeba oczywiście
Ostatnia edycja:
belle81
Citroen C8 w drugim rzędzie ma osobne fotele(nie kanape) które spokojnie mieszcza trzy foteliki a do bagażnika wchdza dwa wózki.Szczypiorkowa przykro mi że musisz wysłuchiwac tych okropnych tekstów, tym bardziej że jesteś w ciąży. Wierzę że dobro powraca a za te przykrości źli ludzie zostaną ukarani.
Koleżanka na trójeczke i właśnie takie auto
martoosia04
Jutro powtarzam test 10. Z porannego siku. Albo moze poczekam jeszcze jeden dzien. Zobaczę.
Brzuch wciaz boli jak na @.
Brzuch wciaz boli jak na @.
Wymarzona C
Zaciekawiona BB
@martoosia04 Ja wczoraj robiłam test z Rossmanna o czułości 10 i po kilku sekundach wyszła mi blada druga kreska. To 12dpo. A u ciebie który dzień? Aha i robiłam z porannego moczu. Też cały czas brzuch boli jak na @ która ,,ma być,, w czw. U Ciebie też będą dwie kreseczki tak czuje

reklama
szczypiorkowa12345
My mamy wv Touran , 3 osobne fotele w tyle i mieszczą foteliki. Jest wyższy i bardzo wygodny 
@kitqa powiem Ci że ciężko i tak smutno jak słyszy to po raz n-ty. Ale nie zmienię debilnosci ludzi
przepraszam za epitet ale czasem już brak mi nawet sił aby znaleźć mniej obrazliwe epitety :/
Do całości Mlodsza dostała jekies okropnej wysypki ehhh jutro do lekarza
@martoosia04 trzymam kciuki mimo wszytsko za tutu brokaty i wszechobecny róż
@kitqa powiem Ci że ciężko i tak smutno jak słyszy to po raz n-ty. Ale nie zmienię debilnosci ludzi
Do całości Mlodsza dostała jekies okropnej wysypki ehhh jutro do lekarza
@martoosia04 trzymam kciuki mimo wszytsko za tutu brokaty i wszechobecny róż
Podziel się: