martoosia04
Fanka BB :)
Tak, jak pisałam. Bielsze nie będzieMartooosia przykro minie ma nawet cienia cienia?
@Wymarzona C pytałaś o temp - spadek z 37,08 do 36.89 dziś (poprzedni cykl zaczęłam z temp 36,81)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, jak pisałam. Bielsze nie będzieMartooosia przykro minie ma nawet cienia cienia?
ja niestety niewiele widzęMój test z dzisiaj Zobacz załącznik 880807
I wykresZobacz załącznik 880808
Nabrałam nadzieji [emoji846]
@kitqa przy trzecim ja dopiero rozkwitłam jako matka! Tak naprawdę weszłam w taka wież z dzieckiem, ze popłynęłam i ciagle mi tych dzieci mało [emoji23]
Łatwiej tez sie człowiek ogarnia, bo wszystko takie znajome, oczywiste. No i nie ma takiego stresu [emoji6]
Teraz łatwiej mi ogarnąć piątkę niż kiedyś jednego. A mojego trzeciego to najintensywniej przeżyłam, strasznie mnie wzrusza. Bardziej niż to moje najmłodsze dzidzi [emoji6][emoji23]
Dzisiaj mam dobry dzień, koleżanka podchodzi do ivf i wczoraj miała złe wiadomości, ze zapłodnione jajo sie nie dzieli, dziś, ze podzieli sie z nawiązką za trzy dni, także będzie transfer! I mam nadzieje ciąża, trzymajcie za nią kciuki!
@martooosia przykro mi! Nowy cykl nowe szanse!