reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wow grabciu to zaszalalas!!! Super!!! ;D
Ja odliczam dni do wizyty :) trochę sie
Stresuje, czekamy...

Belle to ja mam wrażenie ze mój brat ma zespół aspergera. Ciężki przypadek z niego

reklama
Dzień dobry wszystkim:happy2: ja powtarzalam test no i wyszły dwie grube krechy:biggrin2: zarażam was wszystkie nimi:-D

@martoosia04 @ nadal nie ma?

Myślicie, że jak we wt pójdę na wizytę do gin. To nie za wczesnie?
Super że kreseczki już mocne. Poka,poka:D
Na dziś masz termin@ więc we wtorek na usg jeszcze nie będzie nic widać.
Ale jeśli wizyta Cię uspokoi to idź.
Chodź z doświadczenia wiem że za wcześnie tam zaglądać to tylko stres,sama się dużo naryczałam przez taką wczesną wizytę.
Gratuluję jeszcze raz,rośnijcie zdrowo:)
@Grabcia123 zaszalałaś:D
Z takiego spontanu naprawdę coś sie może wykluć:) Zaciskam&&&

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim:happy2: ja powtarzalam test no i wyszły dwie grube krechy:biggrin2: zarażam was wszystkie nimi:-D

@martoosia04 @ nadal nie ma?

Myślicie, że jak we wt pójdę na wizytę do gin. To nie za wczesnie?

Gratuluję więc dwóch kreseczek [emoji173]️ Poka Poka te cuda nam tu!

U mnie niestety 1dc. Wczorajsze baseny chyba wszystko rozkręciły. [emoji23] Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. trzech dni nie wytrzymują.
Czas zrobić zapasy testów owu i ciążowych.

Gratuluję więc dwóch kreseczek [emoji173]️ Poka Poka te cuda nam tu!

U mnie niestety 1dc. Wczorajsze baseny chyba wszystko rozkręciły. [emoji23] Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. trzech dni nie wytrzymują.
Czas zrobić zapasy testów owu i ciążowych.
Oooo:( tak mi przykro. Ale jak mówią dziewczyny ze staraczek 1dc to potencjalny 1tc ;)

@Wymarzona C myślę że za wcześnie...
@belle81 haha a jak spontan najlepszy :) mąż jeszcze dziś z podziwu wyjść nie może :) ale jakoś nie jestem przekonana ze uda się z 2 dni przed... Chociaż temp spadła jak na owu ale testy wczoraj negatywne... Zobaczymy na temp jutro... A jak u Ciebie ?
@martoosia04 nowy cykl nowe szansę :) teraz się uda :)

Wymarzona ja Ci nie polecam, sama poszłam
Wcześnie ale to dlatego ze mam plamienia wiec dostałam receptę. Oczysiscie nic a nic nie widać na usg a ja się stresuje..dopiero w pon idę po 3 tyg stresu. Jakbym poszła tydzień później coś by było już :))))

Grabciu w poniedziałek uf

reklama
Wymarzona ja Ci nie polecam, sama poszłam
Wcześnie ale to dlatego ze mam plamienia wiec dostałam receptę. Oczysiscie nic a nic nie widać na usg a ja się stresuje..dopiero w pon idę po 3 tyg stresu. Jakbym poszła tydzień później coś by było już :))))

Grabciu w poniedziałek uf
To czekamy na wieśći :) ale na bank jest wszystko ok :)

Do góry