reklama
Leeleeth-faktyko cos tam sie swieci, po cichu gratuluję i trzymam kciuki za 2 grube krechy i oczywiscie brokat
, w sumie chyba szybko ci sie udalo mialas chyba z miesiac przerwy tak? Jak to bylo
? hehe
Cos tam jest, nie wypatrywałam na sile [emoji6]
Zobaczymy, bo te cienie to takie zdradliwe są. Ta temp słabo wyglada ale może będzie dobrze [emoji6]
Miałam dwa cykle przerwy, w jednym brałam tylko inofem, vitex i kwas foliowy, w drugim w fl dodatkowo progesteron. Teraz tez progesteron brałam i tak sobie myśle, ze może on mi tak trzymał równo ta temp?
Jakiś 80% miałam [emoji23]
Aaa i acard biorę na zastoje w nogach [emoji6]
Tak widze ze cut off masz 2-2.5 dnia, czulas owu? Oby ci sie udalo !!
Owu czułam idealnie [emoji16]
Wiec jak seksy miałam o 23 to owy było 21 już minut nie zapisywałam bo pół godziny w ta czy w ta to żadna różnica [emoji6]
Ale tez pasków owu szło sporo [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie jeden na dzień nie dawał rady, w życiu nie wyznaczyłbym owu. Zaczynam od dwóch, po trzech dniach mam trzy a przy pierwszym piku cztery...
I dopiero wtedy idealnie widać kiedy owu [emoji6] i może jechać z metoda baby dust [emoji854]
Grabcia123
Fanka BB :)
Leeleeth- napewno mial cos progesteron do twojej temp
, no tak z wykresu ci cut off policzyłam
, czyli przerwa działa cuda heh,mam nadzieje ze wyjda grube krechy i nie będzie watpliwosci! [emoji1]
Ja zawsze robie minimum dwa a na płpdny tydzien 3 , a jak juz widze ze ciemnieją to 4
,
Powodzonka!
Grabcia-mierz temp nie ukryje sie owu, a ile paskow lh robisz? Moze za malo na dzien?
Ja zawsze robie minimum dwa a na płpdny tydzien 3 , a jak juz widze ze ciemnieją to 4
Powodzonka!
Grabcia-mierz temp nie ukryje sie owu, a ile paskow lh robisz? Moze za malo na dzien?
Grabcia123
Leeleeth- napewno mial cos progesteron do twojej temp, no tak z wykresu ci cut off policzyłam
, czyli przerwa działa cuda heh,mam nadzieje ze wyjda grube krechy i nie będzie watpliwosci! [emoji1]
Ja zawsze robie minimum dwa a na płpdny tydzien 3 , a jak juz widze ze ciemnieją to 4,
Powodzonka!
Od kad wszystko się uregulowalo od 10dc robiłam po 2 a w okolicach 15-17dc po 3..w 16dc zawsze około 17.00 wychodził pozytyw i zawsze szczyt sluzowy a w 17dc o 11 rano już był negatyw i duży spadek temp... . Teraz pozytywu brak. Pokazują się 2 kreseczki raz ciemniejsze raz jaśniejsze ale nie jest to 100%pozytyw a wykres wygląda tak
Załączniki
Grabcia123
@leeleeth testowałas?? ?
Nie zdążyłam [emoji17]
Witam sie w 1dc i zaczynam 7cs
Idę sobi popłakać w kat, potem sie odezwę
reklama
Grabcia123
Oj kochanaNie zdążyłam [emoji17]
Witam sie w 1dc i zaczynam 7cs