reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No dziewczynki, ja tylko na chwilkę!:happy:

Gizia!! No ja mam w planie, a raczej mam pobożne życzenie, żeby tym razem była dziewczynka. Ale się nie nastawiam i nie napalam. Co ma być, to będzie.
Jestem niestety, trochę niedbała, jeśli chodzi o liczenie dni cyklu, a już testy owu - to za dużo roboty i nie mam cierpliwości.
Beatko - a co u Ciebie słońce?
Dorotka - Ciebie za to coś dzisiaj nie widać. Jak tam na polu bitwy - mało meldunków.
K_asia - napisz czy czosnek pomógł, dbaj o siebie dziewczyno>
Dziewczyny, co z NiaNią, zmieniła forum? NO w końcu to już nie staraczka, a przyszła mama. Może się jeszcze odezwie.
Kasia2005 Pozdrowienia. Trzymam kciuki za staranka.

U nas staranka wstrzymane - mąż nadal prycha i kicha. Dużo czosnku i zapachy zupełnie nie romantyczne...bleee. Lubie czosnek do jedzonka w potrawach, ale jak mój mąż zajada go do kanapek, to już przesada...

Życzę wszystkim owocnej nocki i do jutra dziewczyny. Choć tak naprawdę nie wiem, czy coś napiszę. Mąż jutro ma wolne i chyba na zmianę z synkiem będą okupować komputerek. Jak się dopcham to napiszę. Trzymajcie się ciepło.:blink:

reklama
dziendobry
no dzis troche lepiej zjedlismy oboje czosnek walilo niemilosciernie dzis chyba znow zeby zabic wszystkie bakterie no coz zdrowie najwazniejsze aczkolwiek my lubimy czosnek wiec damy rade hehe:-D

Witajcie.
K_asia zdrowie najważniejsze. Ale,ale ty już jesteś w okolicach owu. Oby wreszcie zaświeciło się zielone światło dla waszej fasolki.
Gizia jeszcze trochę i ty też będziesz już wiedzieć co i jak.
Eliczek jak zdrówko?
Kasia_2005 owu już do ciebie przyszła? Jak śluzik i inne obserwacje?
Beatko również pozdrawiam
Antiope, Idaranowska, Hausfrau a co u was się dzieje?
A u mnie nic ciekawego. Pogoda słoneczna, ale zimno brrrr

Cześć!!!
Zaraz wychodzę odprowadzić Barto do przedszkola, więc tylko na chwilkę.
Zdrówko , całkiem całkiem. Tylko mąż bardzo narzeka.
Poza tym ok.
Słonecznie ale zimno.
Napiszę w ciągu dnia, albo wieczorkiem.
Wszystkim życzę miłego dzionka.

eliczek -najlepszym sposobem dla "leniwców" jeśli chodzi o liczenie dni cyklu jest po prostu suwaczek, wpisujesz tylko 1 dzień @ i samo się liczy :)) (przy następnym cyklu bedziesz juz wiedziała jak długi masz cykl)

Dorotko-co do owu to jeszcze wątpię że przyszła, bo śluzik gęsty jeszcze.Ale dziś mam już teściory-i zaraz ide sprawdzić.
A poza tym..u mnie nic ciekawego,cały dzionek czekam na pania z TPSA, miała przyjść o bliżej nieokreslonej porze-nawet kurcze na spacerze jeszcze nie byłam

czesc dziewczynki DOROTKO27 co tam u ciebie nowego? ELICZEK24 mam nadzieje ze sie uadlo zafasolkowac :tak: ja mam zle przeczucia ze mi jednak sie nie udalo zaczyna mnie wszystko bolec tak samo jak przed kazda @ i chyba a raczej napewno mi sie nie udalo :-(. czemu tak musi byc ze nigdy nie moze sie udac za pierwszym czy drugim razem?:no::-(.

CZESC LASECZKI

:-) Eliczku trzymam mocno kciuki.:happy2:

:-D K_aska do dziela, teraz sie uda.:happy2:

:tak: Dorotko za Ciebie tez trzymam mocno kciuki.:tak:

:-) Kaska 2005 wiec bedzies meczyc mezusia, za Ciebie tez trzymam mocno :tak:
kciuki.

:-D izia a moze sie udalo?:cool2:

:szok: Wszystkim zycze milego wieczorku, u Was cos sie chociaz dzieje. Wkoncu zafasolkujecie u mnie do wakacji nic- dawca:baffled: wyjechal wiec lipa.:no:

Wiesz co Beatko,ale z kolei nie denerwujesz się, że nie możesz zajść w ciążę..wieć nie ma tego złego. Wiesz, bo w moim przypadku ja zaczynam już świrować, że starania pełną parą, wszystko się zgadza..a dzidzi brak..i to juz tyle miesięcy (praktycznie od urodzenia Szymusia już chciałam drugie dziecię a jak mały skończył 3 miesiące to mocne staranka były)I takie świerowanie dobrze nie robi..ja już zaczęłam przez to nie być sobą, co owocuje niestety fatalnym humorem,nastrojem i współpracą z ludżmi, po prostu staję się wielka jędzą. No i kłócę się z męzulem, nie wiadomo o co zresztą. A to z kolei-wiadomo,nie sprzyja fasolkom..aiec wszystko się zapętla.
No a Ty..pełen luzik, wiec po częsci to Ci zazdroszczę

Aaaa...w teściorze jedna krecha..czyli jeszcze jeszcze czekamy..no ale staranka, dla przyjemności to są :-p

reklama
Dzieńdoberek wszystkim :) Jeju...ale pogoda,pochmurno,zimno..JA CHCĘ LATO JUZ :))

Miłego dzionka dziewczynki.A ja drugi dzień siedzę i grzecznie czekam na panią z TPSA, miała być wczoraj.Mam nadzieje ze choc dzis sie zjawi i wyjde na spacerek (nawet w taka pogode)

Do góry